Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
07:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Батьківство в радість»: у Дніпрі міський центр соціальних служб проводить навчання

«Батьківство в радість»: у Дніпрі міський центр соціальних служб проводить навчання
Віта Волкова

Бути батьками — це важлива і складна робота, але вона може бути задоволенням та щастям! Це основна теза дніпровського проєкту «Батьківство в радість». Він складається з 13 занять, які проходять 1 раз на тиждень.

Про це Відкритому розповіли фахівчиня соціальної роботи Дніпровського міського центру соціальних служб Віта Волкова та слухачка курсу «Батьківство в радість», опікунка дитини Світлана Катюшина.

З січня у Дніпровському міському центрі соціальних служб триває курс тренінгів за програмою «Батьківство в радість». Зараз навчання проходять дві групи, всього — 32 особи.

«Основне завдання тренінгового курсу «Батьківство в радість» — формування батьківської компетентності. Адже, щоб виконати свій обов’язок стосовно дітей, необхідно починати з виховання самого себе! Курс передбачений для батьків, які виховують дітей віком до 14 років. Він складається з 13 занять, які проходять 1 раз на тиждень», – розповіла фахівчиня соціальної роботи Дніпровського міського центру соціальних служб Віта Волкова.

Курс розрахований на 13 модулів, де учасники опрацюють різні теми, обговорюватимуть свої проблеми та розроблять шляхи їх вирішення. Це допоможе їм збільшити свій батьківський ресурс та отримати відповіді на багато складних питань: як піклуватися не лише про дітей, але і про себе? І чому це так важливо? Що таке стрес? Як його розпізнавати та справлятися з ним? Наразі проходить навчання на курсі Світлана. Жінка переконана, що у вихованні дитини треба піклуватися й про себе.


«Віддавати все дітям вірно, але що віддавати, якщо людина не наповнена ресурсом та натхненням. Не варто забувати про себе. Також я вчуся, як правильно можна робити зауваження дітям: не кричати, а задавати питання й говорити про свої переживання, більш щиро», – поділилася жінка.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті