Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
19:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Коли в Дніпрі завершиться опалювальний сезон 2022-2023

Коли в Дніпрі завершиться опалювальний сезон 2022-2023

Багатьох дніпрян зараз цікавить питання, коли в місті завершиться опалювальний сезон. Чи не буде його завершення передчасним через надважку зиму, яку пережила Україна.

Крім того, дуже важливим є і питання про стан справ з розрахунками містян за спожите тепло. Про все це у своєму інтерв’ю розповів міський голова Дніпра Борис Філатов.

«Є офіційна інформація від Нафтогазу про те, що в Україні опалювальний сезон має завершитися наприкінці березня. Звісно, треба діяти з огляду на погодні умови, дотримуватись нормативу та завершувати централізоване опалювання, коли середньодобова температура сягне певної позитивної позначки.

Втім мешканцям варто розуміти, що система опалення в місті – це не кнопка в кабінеті у мера. Це – складна система, її можна і треба включати або виключати в один період по всьому місту, і «повертати назад» після цього вже немає можливості.

Потрібно також врахувати загальний стан справ в енергетиці, загалом ситуацію в країні. Ми усі розуміємо, яке навантаження зараз на бюджетну систему», – сказав мер.

Щодо боргів містян за спожите тепло, які на сьогодні становлять 2 млрд гривень, міський голова відмітив, що, якщо взагалі не платити за отримані комунальні послуги – не зможе працювати комунальна система.

Місто не може постійно дотувати підприємства теплоенерго. До того ж, сумлінні платники не повинні сплачувати за тих, хто не бажає платити, хоча й має таку можливість. Це мають розуміти усі.

Тож з урахуванням ситуації, усіх обставин будемо завершувати опалювальний сезон, за можливості – раніше. Будемо дивитися за станом погоди. Однак коли потепліє – маємо завершувати», – додав Борис Філатов.

Gorod.dp.ua на Facebook.


T.Ник  (12.03.23 00:54): А я уже год не пользуюсь газом, а Нафтогаз выписал мне долг 450 грн. И никаких объяснений. Бардак был - бардак никуда не делся. Відповісти | З цитатою
Евгений  (11.03.23 15:14): Погода уже длительное время с хорошим плюсом. При этом батареи просто раскаленные, открываем окна. Зачем? У нас лишний дешевый газ в стране? У населения много лишних денег? (Соборный район) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
С БОГОМ  (10.03.23 19:22): Есть статья Конституции, где мы платить не обязаны ни за что, даже за еду по сути, это в том случае, если государство наши недра и прочее разрабатывая продаёт за бугор, в том числе и с/х и животноводства активы, а ещё есть закон по 15% дохода семьи за ЖКХ не более, а доход и ЗП разные вещи и доход и пенсия разные вещи, доход, это то что у вас остаётся на отложить на чёрный день или на технику или ещё что-то, без чего вы можете жить, но всё равно надо купить, на хрень всякую, так вот это ДОХОД. В нашей стране у человека с ЗП в 12 000 грн, доход равен 25% от этой ЗП именно столько люди могут отложить на свои безделушки или чёрный день. Вот 3000грн по сути это доход, от них 15% это 450 грн. Вот с ЗП 12 000 грн, люди за ЖКХ обязаны платить 450 грн. А вообще у нас неплохие законы, просто надо заставлять власть, суды и спецслужбы их выполнять. Не выполняют арестовывать, вплоть до президента и наказывать Відповісти | З цитатою
вопрос  (08.03.23 14:29): хорошая статья.! Значит если я плачу, так значит и за тех кто не платит?, так значит так рассчитаны тарифы?Хорошо что рассказали Відповісти | З цитатою
Карыл Маркс  (06.03.23 21:21): Пока военный стан-не платю.Коплю капитал.Как закончится военны стан-отдам по счетам.Сегодня не дам-вдруг прилетит,тогда и взятки-гладки... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті