Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі продовжують активно будувати МФК «Єрмолаєв Центр»

|«« «« »» »»|

Незважаючи на Велику війну та пов'язані з нею проблеми, у нашому місті продовжується активне будівництво низки великих комплексів.

Міський сайт неодноразово писав про парадоксальну активність інвесторів та архітекторів Дніпра у воєнний час.

Щоправда, з кінця осені минулого року, коли місто зіткнулося з регулярними тривалими відключеннями електроенергії, роботи на багатьох новобудовах було припинено.

МФК «Єрмолаєв Центр» - один із тих об'єктів, роботи на якому активно продовжуються до цього дня.

Нагадаємо, що цей багатофункціональний комплекс зводиться в історичному кварталі, обмеженому вулицями Шевченка, Гоголя, Паторжинського та Південної. Кілька років тому проект комплексної реконструкції цього кварталу та будівництва у ньому низки великих комплексів викликав активне обговорення і навіть протести городян. Про це неодноразово писав міський сайт.

Проект МФК «Єрмолаєв Центр» було розроблено відомими дніпровськими архітекторами Сергієм Філімоновим та Наталією Каширіною. Їхня архітектурна студія Filimonov & Kashirina architects https://www.facebook.com/FilimonovKashirina про хід робіт розповідає наступне:

«Продолжается строительство МФК "ERMOLAEV CENTER".

Уже прорисовываются пространства двусветных вестибюлей, а будущая многоуровневая механизированная парковка (по совместительству укрытие) поражает масштабом ж/б конструкций».

Фото - Filimonov & Kashirina architects.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті