Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 11 червня 2024
15:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі оселилася «Зефірна фея»

У Дніпрі оселилася «Зефірна фея»

Майстриня кулінарії з Маріуполя виготовляє у нашому місті шикарні букети із зефіру, а також солодкі пельмені, сало і навіть часник.

Велика війна позбавила рідного дому мільйонів українців. Для десятків тисяч вимушених переселенців Дніпро стало другим домом, прийнявши цих людей з усією привітністю.

Міський сайт уже розповідав про те, як багато серед вимушених переселенців у Дніпрі людей, талановитих у різних сферах.

До речі, для багатьох із них точкою тяжіння став Дніпровський Будинок Мистецтв, де за участю переселенців проводять виставки, концерти, творчі вечори. Чергова така виставка «Мистецтво незламних» відкрилася лише кілька днів тому.

А ось журналістка Юлія Рацибарська поділилася дивовижною історією кулінарного майстра Світлани, яку в її рідному Маріуполі давно називали «Зефірна фея». Тепер свої солодкі шедеври майстриня виготовляє у Дніпрі, про що розповіла Юлія Рацибарська:

«Познайомилася з "зефірною феєю".

Світлана робить квіти й навіть цілі букети, дуже схожі на справжні. Троянди, тюльпани, нарциси, жоржини. Усе - з зефіру.

Але неймовірно інше.

Ця жінка повернулася до "зефірної флористики" тільки кілька місяців тому. "Видихала" Маріуполь, життя під обстрілами й евакуацію, звикала до Дніпра.

Трошки фоток виробів Світлани я попросила в неї з інсти. "Сало", "часничок" і "пельмені" - також солодкі! З різних видів шоколаду та суфле!

А ще Світлана експериментує зі смаками своїх зефірок: робить зефір з помідорів, з обліпихи, чорний, без яєць, без цукру і т.д.».

Фото зі сторінки Юлії Рацибарської.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті