Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
21:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Черговий по місту перевірив реалізацію програми співфінансування у будинках ОСББ та ЖБК

|«« «« »» »»|

У житлово-будівельному кооперативі № 351 розпочали ремонт мʼякої покрівлі за програмою співфінансування. Понад 10 років у будинку протікав дах, але повністю замінити його наважились лише торік, подавши заявку на спеціальну програму для ОСББ та ЖБК. Наразі підрядники уже завершують роботи.

Усе це стало можливо завдяки програмі співфінансування, яку розробили за дорученням міського голови Дніпра у 2015 році. Відтоді нею скористались понад 1 000 будинків ОСББ та ЖБК.

Таким чином житлово-будівельний кооператив № 351 за цією програмою витратив на ремонт покрівлі усього 64 870 грн. Іншу частину, а саме 75 %, надали з міського бюджету. Це 194 610 гривень.

«За дорученням міського голови Дніпра я перевірив, як триває заміна мʼякої покрівлі у будинку ЖБК за програмою співфінансування. Проводять якісно, згідно з чинним законодавством. Також надав рекомендації голові ЖБК щодо контролю ходу цих робіт», – зазначив директор департаменту з питань самоорганізації населення ДМР Святослав Ткаченко, який 21 березня є черговим по місту.

Також він завітав до ОСББ «ЛУЧ». Це об’єднання вперше долучилось до програми співфінансування. Вони побачили, як успішно були реалізовані проєкти у сусідніх ОСББ, тож на цей рік також подали заявку.

«Цього року до програми співфінансування долучилось понад 500 ОСББ та ЖБК, яким місто відремонтує електрику, сантехніку, ліфтове обладнання, покрівлю тощо. Це є чудовим прикладом, як мешканці багатоповерхівок можуть діяти разом та керувати процесом ухвалення рішень щодо витрат на ремонт. Щодо ОСББ «ЛУЧ», то вони звернулись до нас, аби ми за програмою співфінансування відремонтували їм електрику. Наразі в них проводять дефектування. Після цього закуплять необхідні матеріали та почнуть роботи», – зазначив Святослав Ткаченко.

Він також додав, що наразі у департаменті приймають заявки на програму співфінансування на наступний рік. Дізнатися деталі містяни можуть за телефоном: 063 340 94 77.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Тема  (21.03.23 21:16): Самообман... Відповісти | З цитатою
slobodka  (21.03.23 16:03): Прошу проверить ОСМД "МАНДРЫ" (г. Днепр, ул. Мандрыковская,143). Уже больше года не видим главу ОСМД, состояние придомовой территории ужасное (мягко сказать), дозвониться до главы ОСМД невозможно. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті