Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Новомосковську на комунальників напав чоловік із сокирою (відео затримання)

У Новомосковську на комунальників напав чоловік із сокирою (відео затримання)

Чоловік ганявся з сокирою за людьми, розбив сокирою автовежу і намагався пошкодити легкову автівку, яка просто стояла поруч.

На працівників КП "Новомосковський Комсервіс" вчинив напад чоловік у неадекватному стані.

Напад стався 23 березня близько 10 години ранку у дворі будинків Калнишевського 2/ Сучкова 23 у місті Новомосковськ. Там комунальники на прохання мешканців будинків здійснювали омолодження високих тополь, повідомляє мер Новомосковська Сергій Резник.

Чоловік бігав за працівниками з сокирою, пошкодив робочу машину і легковий автомобіль, що стояв поруч. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Поліція прибула швидко, але нападник встиг зникнути.

Того ж дня під час поквартирного обходу та відпрацювання місця події, поліцейські встановили схожого за прикметами чоловіка. Ним виявився 46-річний місцевий мешканець. За місцем мешкання в ході обшуку у нього вилучили речовий доказ - сокиру, повідомили у поліції.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Після проведення необхідних слідчих дій чоловіку буде вручено повідомлення про підозру. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі строком до 3-х років.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті