Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
20:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Фахівці КП «Дніпровський електротранспорт» щоденно перевіряють кожен тролейбус задля безпеки пасажирів

|«« «« »» »»|

Дніпро щодня піклується, аби якість перевезень у електротранспорті міста покращувалась.

Зокрема, для цього у Тролейбусному депо №1 працівники КП «Дніпровський електротранспорт» щоденно проводять технічний огляд всіх тролейбусів, котрі виїжджають на маршрути міста - це близько півсотні одиниць рухомого складу.

Перевіряє роботу кожної важливої деталі слюсар КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Сергій Кочет. Він присвятив цій справі 21 рік. Його завдання - перевірити справність рухомого складу, зокрема електрообладнання.

«Під час технічного огляду ми звертаємо увагу на важливі деталі, які мають завжди бути у справному стані: це і перевірка масла у компресорі, рульових тяг, стан ресор та стан двигуна. Далі розпочинаємо перевірку салону: двері, гальма тощо. Якщо ми щось серйозне знаходимо, то відправляємо транспорт на ремонт. Щодня один тролейбус оглядають 5 фахівців, це слюсарі та електрики», - зазначив Сергій.

Загалом по Дніпру курсують 100 тролейбусів, які обслуговують 21 маршрут, і якими щодня користуються близько 75 тис. пасажирів.

«На базі першого депо в нас розміщена лише половина тролейбусів. Тут як старі моделі ЮМЗ Т2 та ЗіУ-9, так і нові, зокрема, Дніпро Т103, Т203 та АКСМ 321 різних модифікацій. Їх ми придбали завдяки кредитуванню європейських банків. Вони сучасні та дозволяють нам покращити якість обслуговування пасажирів, зокрема, це тролейбуси на автономному ходу, які дозволяють відкривати нові маршрути там, де немає контактної мережі.

У нас дуже професійні фахівці, які щоденно ремонтують рухомий склад, аби покращити якість перевезень, але ми також чекаємо у своїх лавах водіїв, кондукторів, слюсарів та майстрів. Дізнатись про вакансії та всю необхідну інформацію можна на нашому сайті", - зазначив провідний фахівець КП "Дніпровський електротранспорт" ДМР Микита Керенцев.

Gorod.dp.ua на Facebook.


обыватель  (24.03.23 20:19): А почему номерной знак покрыт "антиштрафной" сеткой? Водитель любит прохватить с ветерком? ) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті