Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Уряд планує діджиталізувати процес проходження військово-лікарських комісій

Уряд планує діджиталізувати процес проходження військово-лікарських комісій

Уряд разом з парламентарями та представниками Офісу Президента на нараді визначили план щодо реформування проходження військово-лікарських комісій та діджиталізації усіх процесів.

Про це повідомив Премʼєр-міністр України Денис Шмигаль у Telegram, передає УНН.

«Визначили план дій щодо реформування проходження військово-лікарських комісій на нараді з урядовцями, парламентарями й представниками Офісу Президента. Ставимо за мету максимально діджиталізувати всі процеси та створити умови, за яких військові отримають комфортний і швидкий сервіс», – повідомив Шмигаль.

Він додав, що експертна група представила свої напрацювання. Серед них: збільшення пропускної спроможності ВЛК, доступ до е-системи охорони здоров'я, заходи з безбар'єрності. У квітні планується розпочати пілотний проєкт із розгортання системи електронного документообігу у в/ч, ТЦК та інших дотичних структурах. Наступний етап — цифровізація медичної історії військовослужбовців.

«Окремо розглянули питання скорочення термінів розслідування для отримання довідки з в/ч про обставини поранення. Дав завдання розробити необхідні постанови та зміни до законів. Заслухали пропозиції МОЗ і щодо реформи медико-соціальних експертних комісій. Це має бути комплексне рішення, засноване на міжнародних стандартах, де людина — головний пріоритет», – зазначив Шмигаль.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті