Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Павлоградські кінологи підірвалися на міні – потрібна негайна допомога!

Павлоградські кінологи підірвалися на міні – потрібна негайна допомога!

З перших днів війни Павлоградський кінологічний пошуково-рятувальний загін «Антарес» займається розмінуванням територій, пошуком поранених та загиблих.

Рятувальники та собаки-пошуковики цього загону залучаються до роботи по всій Україні. Працювали вони і в Дніпрі, рятуючи постраждалих після влучення ворожої ракети до будинку на Набережній Перемоги, 118.

Наразі загін займався розмінуванням територій у Херсонській області. І там із керівником загону Ларисою Борисенко та її напарником В'ячеславом Майбородою сталася біда.

Детальніше про це розповів mine-region.com.ua:

«Під час пошукової операції на Херсонщині керівниця павлоградського кінологічного пошуково-рятувального загону «Антарес» Лариса Борисенко та її напарник В’ячеслав Майборода натрапила на розтяжку та отримали важкі поранення. Про це повідомила донька Лариси.

«З моєю мамою – Ларисою Борисенко, головою клубу «Антарєс», та однойменного пошуково-рятувального загону та її напарником – В’ячеславом  Майбородою вчора (26.03.2023) сталась біда! При виконанні завдання, з пошуку загиблих воїнів, вони натрапили на розтяжку.

Стан В’ячеслава стабільний: посічені руки, ноги, плече, спина та голова. В’ячеслава транспортували до Павлограду, в шпиталь. На нього ще чекає операція.

Стан Лариси важкий: велика втрата крові, пробита бедренна артерія, ураження головного мозку, сильно посічені ноги, руки, голова та спина. Вчора була екстрена операція. Ларису, наразі, транспортували до Дніпра.

Беша (собака Лариси), дивом лишилась неушкодженою. Має тільки шоковий стан.

Оплата медикаментів та лікарень, це дуже дорого…. А нам боротися дуже довго…

Якщо є можливість, будь ласка, допоможіть.

Всі довідки опублікуємо згодом», – написала дівчина.

Реквізити для допомоги можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, Павлоградський пошуково-рятувальний кінологічний загін «Антарес» працює практично по всій Україні. На деокупованих терторіях вони відшуковують загиблих людей».

Фото mine-region.com.ua.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті