Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міськрада Дніпра готує касаційну скаргу на рішення суду про відміну тарифів за паркування

Міськрада Дніпра готує касаційну скаргу на рішення суду про відміну тарифів за паркування

У Дніпрі відбулося судове засідання у справі № 160/3064/22 про оскарження рішень Виконавчого комітету Дніпровської міської ради щодо затвердження тарифу на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів.

Раніше ми повідомляли, що громадська організація «Громадський контроль» подала до суду апеляційну скаргу, щоб визнати протиправними та недійсними три рішення виконкому, якими встановлювалися коефіцієнти на паркування, зонінг, тарифи на паркування.

Під час судового засідання 28 березня 2023 року суд задовольнив апеляційну скаргу.

Але виконавчий комітет міськради Дніпра готує касаційну скаргу на ухвалу Третього апеляційного адміністративного суду про відміну тарифів за паркування і найближчим часом подасть її до суду, повідомляє Департамент правового забезпечення Дніпровської міської ради.

Майданчики для паркування є частиною мережі, яка використовується під час дорожнього руху. Тож таке рішення Третього апеляційного суду може погіршити ситуацію на автошляхах. Адже порушення ПДР, зокрема зупинки та стоянки, може нашкодити проїзду в першу чергу медичного, військового та спеціального транспорту, йдеться у повідомленні.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Кабан  (30.03.23 16:06): Тобто за бабло автівки нікому не заважають, а безкоштовно, так вже швидка допомога не зможе проїхати?!? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті