Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Персики, виноград, огірки, помідори: співробітники КП «Дніпровський електротранспорт» показали теплицю

|«« «« »» »»|

Абрикоси, виноград, огірки, помідори: співробітники КП «Дніпровський електротранспорт» вже 7 років вирощують овочі та фрукти у теплиці, що на території тролейбусного депо № 1.

Раніше, до 2000-х років, на її місці був сад, але з роками за ним перестали доглядати. Проте 7 років тому керівництво депо вирішило його відродити.

«Таким чином ми підтримуємо загальноміську акцію #Дніпро_квітучий. Загалом всі ці овочі та фрукти ми саджаємо для наших співробітників і потім між ними розподіляємо. Усього в нас тут 200 штук розсади помідорів, стільки ж огірків, близько 100 – перцю, також садимо баклажани. Крім цього, ще восени ми висадили часник та цибулю. Вирощені овочі ми віддаємо у нашу їдальню, в якій нашим співробітникам готують різноманітні салати. Крім цього, в нас є фруктовий сад. Там росте черешня, груша, слива, абрикос. Також вирощуємо виноград. Усі фрукти також розподіляємо між співробітниками або ж варимо у їдальні компоти для них», – зазначив начальник тролейбусного депо № 1 КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Віктор Сухар.

Крім цього, 40 співробітників депо також долучились і до акції #ЧистийДніпро:

«Наводимо лад у рухомому складі. Загалом його миємо щодня, проте сьогодні проводимо посилене прибирання. Окрім рухомого складу, наводимо лад і в цеху, зокрема миємо вікна, чистимо територію та верстаки. Також прибирання триває і на території депо», – зазначив головний інженер тролейбусного депо № 1 КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Олександр Ковба.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Пасажир  (01.04.23 09:53): За чей счёт в бюджетном предприятии этим занимаются? Город это оплачивает или пассажиры ? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті