Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
14:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

#Дніпро_квітучий: слухачі «Університету третього віку» висадили квіти на клумбах у парку ім. Т.Г. Шевченка

|«« «« »» »»|

Щодня до загальноміської акції #Дніпро_квітучий продовжують долучатися містяни, часто цілими колективами.

Цього разу в озелененні території взяли участь слухачі безкоштовного соціального проєкту «Університет третього віку» (УТВ). Вони висадили квіти на клумбах парку ім. Т. Г. Шевченка.

«Усі гуртом висадили низку клумб. Торік у цьому ж парку учасники проєкту засадили квітами центральну клумбу. Наші слухачі відвідують спортивні заняття на різних локаціях, більшість із них — у паркових зонах. У парку ім. Шевченка наші учасники найчастіше займаються такими спортивними заняттями, як оздоровча, китайська гімнастика з ракеткою, скандинавська хода. Символічно озеленили ті місця, які часто відвідують наші слухачі. Сьогодні висадили різні квіти, зокрема й багаторічні, однорічні. Словом, вийшло гарне квіткове різнобарв’я», — розповіла головна спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради Вікторія Дерець.

Слухачка УТВ Надія Лебідь теж цього дня приєдналася до висадження квітів у парку:

«Завжди залюбки долучаюся до різних заходів, які пропонують в «Університеті третього віку». Звісно, і цього разу з радістю приєдналася до висадження квітів. Озеленення — це важлива і необхідна справа. А ще — це гарний приклад для підростаючого покоління, аби діти також знали, що потрібно озеленювати території. У ці непрості часи квіти символізують те, що життя продовжується!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті