Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі тривають ремонти у житловому фонді

|«« «« »» »»|

У Дніпрі продовжують виконувати звернення мешканців щодо ремонтів у житловому фонді. Роботи проводяться у різних районах міста. Нині триває ремонт покрівлі у багатоквартирному будинку за адресою: вул. Сагайдачного, 7.

«Мешканці звернулися до нашого підприємства, а також міського голови Бориса Філатова щодо ремонту покрівлі у їхньому будинку через протікання. Відреагували на заяву, виконали обстеження даху і розпочали поточний ремонт. Старий шифер замінюємо на металопрофільний лист, який більш довговічний в експлуатації. Якщо погода сприятиме, то за тиждень плануємо закінчити. На цій же вулиці нещодавно вже закінчили ремонт покрівель у будинках № 1 та № 1-Б», – прокоментував заступник головного інженера комунального підприємства «Жилсервіс-14» Володимир Титов.

Мешканка згаданого будинку Валентина Петрівна розповідає:

«Ми дуже щасливі, що нам роблять новий дах. Будинку вже понад 60 років, і покрівлю ще жодного разу не міняли. Звісно, були протікання через ушкоджений шифер. Тож чекаємо на закінчення робіт».

Водночас в одному з будинків ОСББ, що у Шевченківському районі міста, незабаром розпочнеться заміна покрівлі, яку було пошкоджено вибуховою хвилею через ворожий ракетний обстріл.

«Нещодавно мешканці будинку ОСББ виявили, що тут протікає дах, і вода накопичується на горищі. Вони звернулися на єдину гарячу лінію мерії, до Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Ми отримали заявку, комісійно обстежили будинок, і було ухвалено рішення щодо заміни покрівлі цілком. Замість шиферу зробимо новий дах із профнастилу. Тиждень-півтора триватиме підготовка, а далі вже безпосередньо роботи», — розповів начальник відділу з організаційної роботи департаменту з питань самоорганізації населення міськради Владислав Макарець.

Голова будинку ОСББ Оксана Орзул зазначає:

«Після ворожих атак у нашому будинку був пошкоджений дах. Звернулися на гарячу лінію мерії, до телеграм-каналу голови Громадської ради Геннадія Корбана, аби нам зробили покрівлю. На нашу заявку відреагували. Виконали заміри і тепер нам ремонтуватимуть».

На цій же вулиці, де згаданий будинок ОСББ, комунальники провели ревізію зовнішнього освітлення.

«Виконали планову заміну ламп та інших комплектуючих у світильниках. Загалом лінія тут у цілком гарному стані, оскільки змонтована не так давно. Проте профілактика ніколи не нашкодить», — додав електромонтер комунального підприємства «Міськсвітло» Костянтин Кравченко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті