Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вандальні написи, графіті, реклама: у Дніпрі виявляють порушників утримання фасадів

|«« «« »» »»|

У Дніпрі відповідно до правил благоустрою міста суб’єкти господарської діяльності повинні утримувати фасади будівель у належному санітарному стані.

Інспекція з питань благоустрою міста постійно це контролює, організовуючи рейдові перевірки у різних районах міста, під час яких на фасадах виявляють вандальні написи, графіті, рекламу тощо.

Цього разу інспекційний об’їзд провели проспектом Лесі Українки.

«У цілому ситуація тут більш-менш нормальна. Водночас виявили низку порушень, тобто на фасадах будівель були написи, малюнки, графіті. З власниками, орендарям провели роз’яснювальну роботу, надали приписи, аби вони впродовж тижня усунули виявлені порушення. Якщо цього не зроблять, проігнорують припис, тоді вже доведеться виписати адміністративний протокол, який передбачає штраф від 850 до 1 700 грн. Його призначає адміністративна комісія», — прокоментував завідувач сектору контролю опорядження фасадів інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради Дмитро Гомілко.

Він також додав: «Дехто, аби усунути порушення, зафарбовує написи не в основний колір фасаду. Це не вирішує питання, оскільки загальний колір фасаду повинен відповідати вимогам паспорту його упорядження. У разі відсутності такого документа — основному кольору всього будинку. Словом, зафарбовувати написи потрібно в основний колір фасаду, а не в інший».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Тарас  (25.04.23 22:21): Интересно, а как надпись на стене дома может повлиять на его санитарное состояние? Відповісти | З цитатою
Судья Дред  (25.04.23 16:54): Фото 7 - Агонь!!! Відповісти | З цитатою
Борзый пенс  (25.04.23 14:42): А може краще руки рубати тим хто пише та малює?! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті