Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
00:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі запустили фонтани

У Дніпрі запустили фонтани

У Дніпрі 1 травня запустили фонтани. Упродовж дня почнуть працювати 10 із 14 фонтанів. Решта — упродовж тижня.

За словами керівника управління з обслуговування гідроспоруд комунального підприємства «Дніпроводоканал» Артура Буряка, у зимовий період фонтани готували до нового сезону — виконано ревізію електричного, механічного обладнання. На початку весни все змонтували, випробували електричні мережі. Першим запустили фонтан «Водяна сфера», що на вул. Січеславська Набережна.

«Цей фонтан давно полюбився дніпрянам, гостям міста. Він має цікаву геометрію. Мабуть, його форма і приваблює людей. Розпилення води тут відбувається за допомогою спеціальних фонтанних насадок, які перетворюють її у дрібну фракцію — маленькі краплини. Тож більшість фонтанів у місті запрацювали, і усі охочі можуть вже милуватися їхньою красою. Особливо вони стають популярними у спекотні дні, коли повітря біля них вологе. Фонтани обслуговують близько 30 осіб, які стежать за насосним та іншим обладнанням, системою подачі води тощо», — зазначив Артур Буряк.
Він також нагадав про дотримання правил безпеки: «Купатися у фонтанах суворо заборонено».

Фонтани у місті працюватимуть до кінця вересня — початку жовтня залежно від погодних умов.




Gorod.dp.ua на Facebook.


спасибо!  (02.05.23 16:21): мы, горожане, поддерживаем и понимаем, что забота о психологическом комфорте и психическом здоровье жителей - крайне важно. И поэтому нужны и фонтаны, и цветы, и улицы убранные.
А то, что налазят боты, которые под разными поводами пытаются посеять раздор в стране, подорвать единство людей и создать психологический дискомфорт - так это мы тоже понимаем. И для чего это делается понимаем. И в чьих интересах делается - тоже понимаем. И в том числе и замечаем, что акцент делается на дискредитации только местной власти, так что даже понятно кто заинтересованное лицо там, и кто - здесь
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Бил  (01.05.23 14:41): Да у нас уже война закончилась...фонтаны очень нужны... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Натали  (01.05.23 13:31): Это маразм полный. В то время когда в оккупированных городах нет воды, люди пьют воду из луж...включать фонтаны это кощунство!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
яЧ  (01.05.23 13:03): А они точно в этой стране находятся или их окна с видом на тропический пляж? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті