Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Палац культури «Шинник» відзначив 50-річчя

Палац культури «Шинник» відзначив 50-річчя

Відомому у Дніпрі культурно-спортивному комплексу «Шинник» нещодавно виповнилося 50 років. Перехід палацу у власність територіальної громади дозволив уберегти його від занепаду.

Місто зберегло мережу дитячих творчих колективів.

«Ми всі скучили за тими часами, коли можна було так зібратися у колі друзів та поспілкуватися. Скучили за мирним життям. Я впевнений, що ми так само зберемося тут після нашої Української Перемоги і святкуватимемо», — сказав мер Дніпра Борис Філатов.
Низці тутешніх творчих колективів він вручив подяки, а для всього палацу — сертифікат на великий LED-екран.

Також під час промови Філатов зауважив, що до початку повномасштабного вторгнення місто вивчало різні плани оновлення «Шинника». Експозицію з їхньою візуалізацією всі гості могли побачити в холі палацу.

Заслужена працівниця культури України Фаїна Пінсон працювала в «Шиннику» з моменту його відкриття та пройшла шлях від художньої керівниці до директорки. Після чотирьох десятиліть роботи це місце досі залишається частиною її життя.

«Усі ці роки я віддавала душу і серце — як і мої колеги, з якими ми співпрацюємо і тримаємо зв’язок. Мистецтво, вміння згуртувати людей, дати їм можливість релаксації, переключення психологічного — це дуже важливо у наш непростий, скрутний, воєнний, такий суровий час. Я дуже рада, що «Шинник» сьогодні, незважаючи на сирени, працює», — наголошує пані Пінсон.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Учитель.  (06.05.23 05:32): Правда и только правда. Відповісти | З цитатою
ради ПРАВДЫ  (05.05.23 16:20): на момент открытия ДК Шинник, Пинсон Ф. М. в ДК и близко не было. Её привел на пол ставки Кениг осенью 1973г и так она прокрутилась в ДК около года диктором-ведущей мероприятий которые ставил Кениг. А худ- руком она стала шестым с момента открытия ДК. Ничего личного: только ПРАВДА. Відповісти | З цитатою
Не "патриот" - не идиот  (05.05.23 15:13): Палацу 50 років, Пінсон працює з моменту відкриття 4 десятиліття. У кого погано з матеиатикою? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті