Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
23:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мешканці АНД району активно долучилися до суботника, організованого на 11 локаціях

|«« «« »» »»|

Усе більше дніпрян долучаються до загальноміських акцій #ЧистийДніпро та #Дніпро_квітучий. Так, в Амур-Нижньодніпровському районі на 11 локаціях влаштували суботник. Упорядкувати території згуртувалися жителі будинків по вул. Калиновій, 47, 51.

«Приємно відзначити, що з кожним роком більшає кількість містян, які виходять на суботники, толоки в рамках загальноміських акцій . Цього разу упорядкували подвір’я, пофарбували лави, а також висадили спіреї. Загалом у районі висадили близько 200 кущів цих рослин. Приємно, що долучилися багато людей. В АНД районі організовано суботники на 11-ти локаціях — прибрали, пофарбували, насадили», — зазначив голова адміністрації Амур-Нижньодніпровського району Руслан Вишневецький.

Місцева мешканка Людмила Василівна теж долучилася до суботника:

«Висадили багато кущів, у народі їх називають «наречена». Дуже гарно квітнуть. Вдячні адміністрації АНД району за такі зелені насадження. Тепер наш двір - як справжній зелений гай».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Виктор Березка  (08.05.23 04:45): Ми також біля приватного будинку наводимо порядок... Відповісти | З цитатою
цирк  (07.05.23 14:03): Все на общегородской капиталистический субботник!!! Ура, панове. Відповісти | З цитатою
хм...  (07.05.23 12:22): я, конечно, не садовод, но если саженцы выращивались в земле, то, наверное, они для произрастания требуют землю, а не песок, в который их высадили.

Собственно, это же подтверждает и описание этого кустарника (Спирея Вангутта): "Место для посадки: открытые солнцу участки. Данный вид лучше растёт на почвах богатых органикой. Ямы для одиночных кустов выкапывают размером 50×50 см. При посадке в группах расстояние между растениями не менее 1—1,5 м"

Кстати, она ещё и полив требует. В песке полив? :) Надо будет сходить осенью посмотреть что останется
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті