Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Чечелівському районі розбирають котельню, щоб встановити новий 26-тонний котел

|«« «« »» »»|

Завдяки модернізації котельного обладнання Дніпро уникне наднормованого споживання газу, а споживачі отримають якісну послугу теплопостачання.

Комунальні теплопостачальні підприємства Дніпра комплексно готують котельні та тепломережі до наступного опалювального сезону. Враховуючи досвід блекаутів, тепловики повинні звернути особливу увагу на насосне обладнання та котли.

8 травня помічниця директора комунального підприємства «Теплоенерго» Анастасія Сухіна перевірила виконання ремонтів на низці локацій.

Першою стала районна котельня у Чечелівському районі, яка опалює понад 120 будинків. Тут цілком замінять старий котел, оскільки котельне обладнання виявилось найбільш чутливим до відключень електроенергії.

«Комунальники тільки-но розпочали тут підготовчі роботи: знімають цегляне мурування. Після — розпочнуть демонтаж покрівлі, бо вага нового котла становить близько 26 тонн і його змонтувати можна лише за допомогою спецтехніки через дах котельні. Повна заміна котла та відновлення покрівлі — кропітка робота. Однак завдяки проведеній модернізації підприємство уникне наднормового споживання блакитного палива, а споживачі отримають більш якісну послугу теплопостачання», — підкреслила Анастасія Сухіна.
Окрім того, тепловики замінюють і зношені ділянки трубопроводів опалення, які не пройшли гідравлічні випробування. Беруться до уваги й ті адреси, де взимку траплялися пориви.

«Замість старих тепломереж прокладають нові — більш сучасні та надійні. А відтак — зменшуються ризики аварійних ситуацій у майбутньому. Наразі комунальники працюють зокрема й на одній із вулиць у Чечелівському районі. Тут заміні підлягає близько 400 метрів трубопроводу опалення. Цілком роботи закінчити планують до кінця травня», — зазначила Анастасія Сухіна.
Також під час інспекційного обʼїзду чергова по місту відвідала квартальну котельню у згаданому районі міста. Тут капітально ремонтують котел.
«Наразі комунальники на завершальному етапі — 90 % цегляної кладки розібрано, а найближчим часом розпочнуть демонтаж трубної частини, яку цілком замінять. Після завершення робіт, котел зможе прослужити щонайменше 15 років. Загалом наше підприємство у міжопалювальний період планує відремонтувати або цілком замінити 28 котлів по всьому місту», — додала Анастасія Сухіна.
Вона також нагадала про дотримання платіжної дисципліни — сплачувати борги, не накопичувати їх:
«Це є важливим чинником сталої роботи підприємства і його підготовки до наступного опалювального сезону».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Имя  (16.05.23 23:49): Хотелось бы поинтересоваться у бориса альбертовича: когда будет ОБЕЩАННАЯ компенсация за незаконно отрезанное централизованное отопление в 2021 году? Только не надо про войну, про путина, про рашку и прочий бред, потому как вы и в это время воруете и дерибаните город и страну. Відповісти | З цитатою
Дмитрий  (08.05.23 19:50): А за чей счёт этот банкет!!! Відповісти | З цитатою
Дмитрий  (08.05.23 19:49): Отмыыка денег,каждый год котлы менять!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Житель  (08.05.23 14:45): Помощник у директора КП, которое еле еле отапливает город и месяца четыре в году!???! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті