Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
10:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В строительной академии Днепра решили устроить ребрендинг

В строительной академии Днепра решили устроить ребрендинг

В академии провели конкурс идей по созданию нового имиджа «Ребрендинг ПГАСА».

Многие организации и торговые марки регулярно проводят ребрендинг.

Что это такое? Ребрендинг — активная маркетинговая стратегия; включает комплекс мероприятий по изменению, либо его составляющих: логотипа, слогана, визуального оформления, с изменением позиционирования. Проводится в русле изменения концептуальной идеологии бренда.

Вот и Приднепровская государственная академия строительства и архитектуры ищет новые идеи для обновления.

Для этого был проведен конкурс идей, о чем в ПГАСА рассказали:

«КОНКУРС «РЕБРЕНДИНГ ПДАБА». РЕЗУЛЬТАТ – ГІДНИЙ!

Кафедра девелопменту нерухомості, обліку та маркетингу на початку квітня запросила студентів академії долучитися до конкурсу «Ребрендинг ПДАБА».

Найактивнішими виявилися першокурсники-маркетологи Павло РУДНИЦЬКИЙ, Ангеліна ПОДІНА, Дарина ВИХОДЕЦЬ, Ірина ВІТРЕНКО та Анна ПЕДОРИЧ з другого курсу (менеджмент та адміністрування). Вони об’єднались у команду і націлились на ребрендинг рідного Економічного факультету. І, на думку, організаторів конкурсу, керівництва факультету і академії цій команді вдалося вибудувати активну маркетингову стратегію факультету.

Скажемо відразу: молоді люди зробили великий крок від теорії до практики. Закладені в проєкті ідеї глибоко продумані, візуалізація привертає увагу, а креативи позбавлені штампу. Хоча б ось цей: «На ілюстрації зображені деталі пазлів, які разом складають нашу академію». Втім, у справедливості оцінки можете переконатись, переглянувши кілька сторінок розробленого брендбуку. Вони цілком професійні.

А ми тим часом спробуємо дізнатись, який досвід винесли студенти.

Ірина ВІТРЕНКО: «Я отримала величезний досвід у співпраці з людьми з різними фаховими компетенціями і навичками. Ми працювали в тісному контакті з представниками університету, щоб зрозуміти їхні цінності та позиціонування, і розробили детальний план дій для створення брендбуку, який відображав би їхню унікальність. Загалом, робота з командою над брендбуком університету була викликом. Цей проєкт стане одним із головних у моєму портфоліо, він приніс мені цікавий та надихаючий досвід».

Анна ПЕДОРИЧ: «Це будо щось чарівне, оскільки ми командою змогли створити продукт, який може виділити економічний факультет не лише візуально, а й якісно, оскільки створена структура ідентифікації виділяє економічний серед інших факультетів не лише нашого університету, а й інших вишів. Під час роботи над проєктом ми розвинули свої майбутні компетенції та вдосконалювали вже наявні таланти і навички. Я буду рада попрацювати ще в таких цікавих проєктах, можливо, навіть на вищому рівні».

А це вже думка тих, хто навчає, направляє, готує студентів до самостійного професійного шляху.

Евгенія МОРОЗОВА, в.о. завідуючої кафедрою ДеНОМ, економічний факультет: «Маємо відзначити плідну роботу, професіоналізм студентів вже з перших курсів. Студенти охоче погодились взяти участь у конкурсі. Підійшли до завдання дуже професійно . Створили команду, зробили робочий чат в телеграм, де обговорювали всі ідеї. Разом переглянули декілька брендбуків українських ЗВО. Розробили план роботи та приступили до втілення ідей. Завдання виконували сумлінно , відповідально, використовуючи всі технічні можливості та творчі здібності. Лише за один місяць вони створили цілком гідний, практичний, креативний продукт. Від кафедри ДеНОМ на учасників конкурсу очікують подарунки , сертифікат в квест рум. В наступному навчальному році сподіваємось на нові конкурси та нові досягнення нашої молоді у складі мультидисциплінарних команд!».

Микола САВИЦЬКИЙ, ректор: «Конкурсами наших студентів не здивувати. Вони системно беруть участь і перемагають у творчих змаганнях на різних, в тому числі, і на Всеукраїнських рівнях. Проєктне навчання - найкраща методика для опанування фахом. Цього разу наші майбутні економісти, маркетологи, менеджери показали високий рівень і справжній хист до обраної справи. Питання ребрендингу - на порядку денному не лише економічного факультету, а й нашої академії в цілому. Триває трансформація академії в цифровий, «зелений університет» - акредитовано нові освітні програми, відкрито нові спеціальності, підписано угоди із відповідними державними установами та європейськими організаціями, закладами вищої освіти країн ЄС. Тож, ці зміни мають знайти відображення у новій активній маркетинговій стратегії. І до цієї важливої роботи обов’язково залучимо наших студентів. Нам потрібен погляд молодих, бо за ними майбутнє».

За такою молоддю, як-то кажуть, не тільки наше майбутнє, а і наше теперішнє».

Иллюстрации – ПГАСА





Gorod.dp.ua на Facebook.


Похоже,  (09.05.23 08:58): что статью писала недопиленная нейросеть. Сотни слов ниочем. Какой же результат ребрендинга? Ответить | С цитатой
гость  (08.05.23 16:39): У вас фасад на Чернышевского регулярно осыпается на тротуар. Просто чудо что ещё никого не убило теми кирпичами и кусками парапетов.
Чему вы научить по строительству можете, если не в состоянии обеспечить простое содержание вверенного вам здания?
А вы о ребрендинге...
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте