Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
00:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Громадська організація виграла ще один суд у мерії Дніпра

Громадська організація виграла ще один суд у мерії Дніпра

Громадська організація «Громадський Контроль» через суд домоглася скасування рішення міськради, яке давало владі право обстежити будь-яку будівлю, визнати її аварійною та знести.

Нагадаємо, що «ГромКонтроль» не перший рік через суд заперечує різні рішення міськради. Особливу наполегливість громадські діячі виявляють у питанні платних парковок.

Нещодавно вони в черговий раз через суд досягли визнання оплати за паркову незаконною. Це, втім, не завадило міськраді ухвалити нове рішення з цього питання та повернути оплату цих послуг.

Тепер «ГромКонтроль» через суд домігся скасування ще одного рішення міськради. Ось що про це розповів керівник цієї організації Денис Селін:

«Громконтроль виграв черговий суд проти міськради.

В минулому році міська рада Дніпра прийняла рішення, що комісія міської ради може обстежити будь який будинок, признати його аварійним, затвердити документи та знести будівлю (Рішення виконкому 385).

В минулому році ми знайшли мінімум один випадок коли за цим рішенням признали будівлю аварійною, а за тиждень знесли. Власники квартири офігіли, так як їх не попереджали ні про обстеження ні про знесення і не надали жодної компенсації.

В суді міська рада фактично плювала на приватну власність, на статті 41,47 Конституції України, ЕСПЛ, про відношення міської влади по питанню недоторканість приватної власності я просто офігівав.

Фактично ми в суді відмінили рішення по якому могли знести будь яку будівлю, яка сподобається забудовникам, особиливо в центральній частині міста. Про один з випадків, як заради землі знесли будівлю, ми півроку тому знімали відео.

Судді які добре розібралися в питанні та знесли це незаконне рішення міськради Олефіренко Н.А., Білак С.В., Шальєва В.А.».

Ознайомитися зі скасованим рішенням міськради можна за наступним посиланням.

Фото зі сторінки Дениса Селіна.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Сосед  (14.05.23 02:09): Какой толк во всём этом ? Завтра примут новое решение и всё будет как с парковками. Відповісти | З цитатою
Джек  (13.05.23 21:36): Пользуясь военным положением в стране некоторые у власти считая населения за трусливых лохов будет крутить свой бизнес на полную катушку . Відповісти | З цитатою
Город  (12.05.23 10:48): Может огороженная территория для очередного строительства на Ж м Солнечном между Новой почтой и АТБ тоже не законные Відповісти | З цитатою
Горожанин  (10.05.23 17:31): Городская власть выносит не законные решения? Полно юристов в подчинении, образование у руководителей юридическое и не законные решения? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
А я  (10.05.23 13:52): Знал что точка всё разложит по полочкам и расставит все точки над и. Відповісти | З цитатою
.  (10.05.23 12:34): Очередная попытка выдать желаемое за действительное?
А вы задайтесь вопросом: почему в который раз эти все отмены и достижения приводятся со ссылками на отмененные решения, но без ссылок на решения судов? Помните как отменили реконструкцию набережной на Победе? Рассказывали, что решение предоставят позже. И где? Так и тут, но только уже и без обещаний.

Это та же схема, которая использовалась с 2016 года для дискредитации властей всех уровней для того, чтобы в 2019-м люди проголосовали сами знаете за кого (хотя, ещё многого и не знаете, но узнаете примерно в течении года после окончания боевых действий). Но что там с тем, что вам рассказывали с 2016 года? Враньем оказалось? :) Учитесь отличать черный пиар от реальных фактов
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Помпиду  (10.05.23 11:46): И что это за миська рада, ришення которой регулярно и систематически отменяются в суде? А она их опять принимает без юридических последствий для принимавших их. Відповісти | З цитатою
.  (10.05.23 11:10): Суды (в т.ч., и по парковкам) выигрывают, но это ни на что в городе не влияет. Иными словами, выхлопа - ноль. Відповісти | З цитатою
Слава  (10.05.23 11:08): Громадському Контролю!!! Спасибо, что ВЫ ЕСТЬ!!!
ПОЗОР мєру!!!
Відповісти | З цитатою
Ждём  (10.05.23 10:26): Коммента точки.запасаемся поп корном. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті