Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Водний патруль продовжує виявляти рибалок-порушників нерестової заборони

Водний патруль продовжує виявляти рибалок-порушників нерестової заборони

6 травня, патрульні роти з обслуговування водних об'єктів помітили на річці Дніпро гумовий човен, в якому перебували двоє чоловіків. Вони витягували сітки зі свіжовиловленою рибою.

Зокрема, громадяни виловили 16 карасів, 13 лящів, 2 коропи, 2 окуні, 2 раки та 1 плітку. Попередньо, сума збитку, нанесеного довкіллю склала понад 68, 5 тисяч гривень.

7 травня у Новокодацькому районі інспектори виявили автомобіль ВАЗ, що рухався під час комендантської години. Його зупинили.

Під час перевірки водія та його транспортного засобу поліцейські виявили сітки, гумовий човен та свіжовиловлену рибу: 60 карасів, 4 коропи, 23 лящі та 1 сома. Попередньо, сума збитків склала майже 153 тисячі гривень.

9 травня, вночі, у Новокодацькому районі водники помітили на річці гумовий човен з невідомим чоловіком. Той пристав до берега та виніс з човна мішок. Патрульні підійшли, аби перевірити громадянина.

У мішку вони виявили сітку та свіжовиловлену рибу: 11 лящів, 3 сазани, 1 судак та 1 карась. Попередньо, сума завданих збитків склала понад 34 тисячі гривень.

В усіх випадках, оскільки в діях громадян вбачалися ознаки кримінального правопорушення за ст. 249 (Незаконне заняття рибним промислом) ККУ, поліцейські викликали слідчо-оперативну групу фіксування вказаних фактів.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті