Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі другий день поспіль тривають пошуки 12-річної Світлани Дашко (дівчинку знайшли)

У Дніпрі другий день поспіль тривають пошуки 12-річної Світлани Дашко (дівчинку знайшли)

Дівчина зникла 17 травня в районі 12-го кварталу м. Дніпра. Вона вийшла з культурно-ділового центру «Дніпропрес». Наразі її місце перебування невідоме.

Поліцейські продовжують перевіряти місця, куди могли піти дівчинка, двори та покинуті будівлі, відпрацьовують відео з камер спостереження. Також опитують осіб, з якими спілкувалася дівчинка, та місцевих жителів.

Орієнтування з описом зовнішності та фото дівчинки розіслані до всіх територіальних підрозділів поліції області. До пошуків дівчинки також залучені волонтери та активні жителі міста. Операція з розшуку дитини триває.

Прикмети Світлани: на вигляд 12 років, зріст 152 см, худорлява, очі блакитні, русе волосся до плечей. Особливі прикмети: шрам на лівій брові. Була одягнута у футболку в чорно-білу смужку, джинси, чорну кофта с золотими візерунками, білі босоніжки з чорною платформою. Також може бути у рожевій кофтинці. При собі мала рюкзак коричневого кольору.

Поліція просить всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування Світлани, повідомити за телефонами (096) 095-11-05, (063) 93-15-327, (050) 41-23-313 або 102.

Оновлено. 19 травня у поліції повідомили, що дівчинку знайшли. Жертвою злочину вона не стала.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Что  (22.05.23 13:18): И где она всё это время была? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті