Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
14:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ремонт автошляхів у Дніпрі: де працюють дорожні бригади

|«« «« »» »»|

У Дніпрі продовжують ремонтувати міські автошляхи. Сьогодні дорожні бригади працюють на просп. Гагаріна. Ремонтують ділянку від вул. Телевізійної до вул. Академіка Лазаряна.

«Вже відремонтували ділянку від вул. Академіка Олега Петрова до вул. Телевізійної. А нині перейшли до наступної. Виконуємо поточний ремонт дороги – замінюємо верхній шар зношеного асфальтобетонного покриття. Востаннє на цій ділянці виконували ямковий ремонт. А цілком замінювали асфальт іще у 2009-2010 роках. На час проведення робіт цілком рух не перекриваємо, а звужуємо проїжджу частину. На тих ділянках, де курсують тролейбуси, роботи проводитимемо вночі. Цю ділянку плануємо закінчити до кінця травня. А далі перейдемо до наступної — від вул. Академіка Лазаряна до вул. Козакова», — зазначив начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури міської ради Дмитро Коробов.

Він також додав:

«Загалом востаннє масштабний ремонт дороги на просп. Гагаріна виконувався ще у 1990-х роках. У період з 2005 по 2010 рік на різних ділянках проспекту замінювали асфальт. Тому нині на досить зношених ділянках і укладаємо новий асфальтобетон, а на інших — виконуватимемо ямковий».

Дорожній робітник Михайло Малявін розповідає:

«Труднощів у роботі немає. Водночас виникають неприємні ситуації, коли водії маршруток виїжджають на свіжий асфальт. Виконуємо ремонт за технологією: зрізаємо старий асфальт, вичищаємо увесь пил, заливаємо емульсією і вкладаємо новий асфальтобетон».

Gorod.dp.ua на Facebook.


колючка  (20.05.23 06:05): А, троллейбус -- на пятой фотке..? Вынырнул -- из ночи?! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті