Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Україні випустили нову серію марок

|«« «« »» »»|

У Міжнародний день захисту дітей у Києві та в усіх обласних центрах країни було представлено нову серію марок «Діти Перемоги».

Для нашої країни, де від рук окупантів загинули сотні дітей, цей день мав особливе забарвлення. Тому презентація нової серії марок пройшла без звичного розмаху та святкувань.

Детальніше про це розповів генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський:

«Спочатку була «Мрія». Мрія про те, що буде, коли Україна переможе. Потім – була новорічна марка, де була мрія, щоб родини були разом в новому році. І тепер третя марка, яка створена дітьми – як вони бачать Україну майбутнього. І як Ви бачите – там є мотиви і першої марки, і другої, де все важке залишається в минулому, а родини зустрічають своїх героїв в нашій крутій країні.

В нас найкращі, мужні та креативні діти, які, на хвилиночку, зробили все максимально по-дорослому:

Отримали технічне завдання на унікальний дизайн марки і, можна сказати, взяли участь у тендері.

“Всеукраїнська Рада” обрала абсолютних переможців (аукціоном вважатимемо Дію).

Переможці перевиконали план, тому взяли усіх.

Ну, а тепер Україна майбутнього очима дітей красується на поштовому блоці, який відсьогодні можна придбати у відділеннях та нашому Поштовому маркеті (https://postmark.ukrposhta.ua/), маркетплейсах eBay та Amazon.

А 40 гривень з кожного маркового аркуша підуть на благодійність, а саме на допомогу тим, кому найважче – дитячим будинкам та дітям, які втратили батьків. Тож тут діти допомагають дітям.

Крім того, якщо у вас уже не вистачає альбомів для наших листівок, їх можна прикріпити на холодильник тематичним благодійним магнітом «Діти Перемоги». А взагалі, разом з листівкою, він обов'язково послугує гарним подарунком для друзів із закордону.

Сподіваюсь, ці малюнки принесуть вам стільки ж радості та натхнення, скільки принесли нашій команді під час роботи над цим проєктом.

А також сподіваюсь, що ці марки-малюнки трохи відволічуть увагу дітей від нічних обстрілів. Світла памʼять тим діткам, які сьогодні, в день захисту дітей, загинули в Києві.

В нас було заплановане урочисте погашення з дітьми-художниками у столиці. Але ми вирішили залишити сцену порожньою, в памʼять про дітей, які загинули сьогодні у Києві.

Проте не скасовували свята для дітей, особливо дітей-сиріт в інших регіонах, бо для них кожен радісний момент — надзвичайно цінний: Донецька область, Херсон, Закарпаття, Запоріжжя, Чернігів, Миколаїв, Харків, Суми, Полтава, Волинь, Хмельницький, Чернівці та багато інших. Дивлячись на їх посмішки, вважаю, зробили вірно. Дякую всім, хто був сьогодні з нами по всій Україні.

А дівчинку-переможця та, за сумісництвом, автора марки ми завтра в Києві обов’язково привітаємо!».

Фото зі сторінки Ігоря Смілянського.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті