Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
01:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі тривають безкоштовні екскурсії містом

|«« «« »» »»|

У Дніпрі для мешканців міста, внутрішньо переміщених осіб організували чергову безкоштовну екскурсію «Монастирський острів — місце сили Дніпра». Маршрут пролягав парком ім. Т. Г. Шевченка, зокрема й Монастирським островом.

«Це вже пʼята екскурсія у нинішній весняно-літній період. З учасниками групи занурилися у таємничий і містичний парк Шевченка. Окрім того, що під час екскурсії мешканці, гості міста дізналися про його історію, це ще й гарний комунікаційний майданчик. Сьогодні серед екскурсантів — люди з Маріуполя, Краматорська, Сєвєродонецька, Херсона. Тож продовжуватимемо організовувати безкоштовні екскурсії містом, наступна — 27 червня», — розповіла начальниця Туристичного інформаційного центру Ольга Стасенко.

Під час екскурсії учасники серед іншого дізналися про унікальні геологічні особливості рельєфу острову, історію місць сили та видатні події, що відбувалися упродовж століть на Монастирському острові.

«На Монастирському острові є так звані місця сили. А вона сьогодні вкрай необхідна нам усім. Тут ще й є особливі рослини, яким понад тисячу років, український кристалічний щит і граніти, яким до 4 млрд. років. Сподіваюся, що побачене надало сили учасникам екскурсії», — зазначила гід Дніпра Марина Рябова.

Тетяна Міліновська родом із Маріуполя, а нині мешкає у Дніпрі. Вона теж долучилася до екскурсії.

«Гарним виявився захід. Екскурсоводка цікаво подавала інформацію про парк ім. Шевченка, Монастирський острів, куди часто приходимо гуляти з дитиною. Це вже не перша екскурсія містом. Обовʼязково записуватимемося ще. Вважаю, що потрібно знати історію, цікаві факти про місто, де живеш», — додала пані Тетяна.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті