Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
06:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На проспекті Нігояна комунальники ремонтують водопровід

На проспекті Нігояна комунальники ремонтують водопровід

Від початку червня КП «Дніпроводоканал» отримало 874 заявки щодо ліквідації аварій. Усі звернення виконано.

874 заявки від дніпрян отримало КП «Дніпроводоканал» з початку червня. 295 звернень – проблеми із водопостачанням, 579 – стосуються водовідведення. Одна з аварійних ділянок розташована за адресою: просп. С. Нігояна, 67. Тут пошкодження на водогоні, який постачає воду на шість вулиць міста. «Проводимо роботи на водогоні 350 мм. Комунальникам потрібно розкопати аварійну ділянку, дістатися до пошкодження, провести зварювальні роботи, перевірити чи нема більше протікання та після закінчення робіт закопати ділянку і здійснити благоустрій на місці виконаних робіт», — коментує Ян Майдан, представник КП «Дніпроводоканал». У цьому випадку комунальникам не довелося відключати від водопостачання будинки дніпрян та підприємства, що отримують воду від цієї мережі. Роботи, запевняють у КП «Дніпроводоканал», будуть завершені впродовж дня. Нагадаємо, якщо у вас виникли проблеми у комунальній сфері, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради: (056) 732-12-12 (095) 732-12-12 (096) 732-12-12 (073) 732-12-12



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті