Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Експерти Profinvestment розповіли, які є біржі з демо-рахунком

Експерти Profinvestment розповіли, які є біржі з демо-рахунком

Демо-рахунки для торгівлі криптовалютами дозволяють трейдерам практикуватись, не ризикуючи власними грошима. Багато відомих криптобірж пропонують таку можливість, щоб допомогти клієнтам ознайомитися з функціоналом без внесення реальних коштів.

Експерти Profinvestment назвали найкращі біржі з демо-рахунком у криптоіндустрії на 2023 рік. Демонстраційні акаунти (або paper trading, як ще називають такий формат) зазвичай безкоштовні, прості у використанні та налаштуванні.

Що таке демо-рахунок на біржах

Демо-аккаунт для криптотрейдингу є платформою-симулятором, що дозволяє торгувати цифровими монетами, що імітує реальні ринкові умови. Користувачеві безкоштовно видаються деякі віртуальні кошти на баланс, які не можна вивести у реальні гроші. Це корисний інструмент для початківців, але й досвідчені трейдери використовують таку можливість для тестування нових стратегій.
Для того, щоб користуватися демо-акаунтом, зазвичай потрібно виконати такі кроки:
1. Реєстрація облікового запису на біржі.
2. Верифікація особистості – не скрізь обов'язково.
3. Відкриття демо-рахунку – на деяких біржах не потрібно, демо відкрито за умовчанням.
4. Отримання тестових коштів, якщо їх немає на балансі спочатку.
У будь-який момент можна перемикатися між реальним та віртуальним рахунками. Не переходьте до цієї торгівлі, доки не відчуєте себе впевнено в paper trading.

Найкращі біржі криптовалют із демо-рахунком

Експерти Profinvestment виділяють такі платформи із зручною та доступною тестовою торгівлею:

  1.  Bybit
  2.  Binance
  3.  OKX
  4. Bitget
  5. MEX
  6. Bitmex
  7.  Фемекс
  8.  Це буде жарт

При виборі слід враховувати, наскільки реалістичний досвід торгівлі пропонує майданчик. Чим реальніші ринкові умови, тим кориснішим буде тренування. Також рекомендується звертати увагу на інші особливості: репутація криптобіржі, інтерфейс користувача, якість роботи техпідтримки, доступні для трейдингу монети і пари, види торгових інструментів (наприклад, спот, ф'ючерси, опціони).
Без сумніву, демо-рахунки на біржах дуже корисні як для початківців, так і досвідчених користувачів. Вони допомагають ознайомитися з функціями та інструментами для трейдингу, покращити свої навички. Однак часто користувачі, які довго тренуються на демо, стикаються з ризиком зайвої самовпевненості, що потім негативно позначається на реальних торгах. Використовуючи paper trading, потрібно сприймати це як реальний торговий досвід, а не як гру навіть якщо ви нічого не втрачаєте.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті