Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі вандали розкрадають укриття

|«« «« »» »»|

Загалом такі укриття розпочали встановлювати за дорученням міського голови Бориса Філатова у 2022 році. Модульні захисні споруди монтували біля зупинок громадського транспорту та у місцях великого скупчення людей.

Торік у Дніпрі встановили 36 укриттів різних типів, з початку 2023-го – ще 22. Загалом у різних районах міста встановлено 58 модульних захисних споруд.

«Укриття по вул. Січеславська Набережна, 55-Д розраховане до 40 людей, має лави, урни для сміття та біотуалет поруч. Щоденно комунальники прибирають укриття. Щодо біотуалету, то його через день обслуговують, а двічі на тиждень повністю миють. Також за потреби всередині приміщення проводять обробку всіх поверхонь для ліквідації неприємного запаху. Проте не всі містяни оцінюють важку працю міста, тож наразі нам доводиться відновлювати це укриття. Тут несвідомі містяни частково познімали світильники, мережі електропостачання, кабелі та автоматику у щитку», – зазначив заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Олексій Самілик.

Начальниця управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Світлана Літвінова додала:

«Загалом по місту випадки вандалізму в укриттях є для нас великою проблемою, лише за останній місяць під час щоденного прибирання ми додали у перелік «до відновлення» 9 укриттів. За цей рік пошкоджено чи розкрадено майно у 17 укриттях на загальну суму 92 тис. грн. Але є проблема в тому, що сьогодні ми відновлюємо укриття, а наступного дня знову фіксуємо акт вандалізму.

Так у п’ятницю ми обстежували укриття за адресою: вул. 20-річчя Перемоги, 51, аби зрозуміти обсяги робіт, сьогодні хлопці поїхали його відновлювати і побачили, що замість двох світильників там не вистачає вже чотирьох.

Люди не розуміють наскільки важливо підтримувати та піклуватись про укриття, тим паче їх встановлювали коштом платників податків, тож ми вкотре звертаємося до дніпрян з проханням дбайливо ставитись до міського майна. Адже все це – для вашого комфорту».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Микоян  (27.06.23 06:14): Если 17 объектов ремонтируют за 92 тысячи гривен, то полная замена нескольких ламп и пары автоматов оценена в 5.500 грн.
Никому не кажется, что "бюджет" несколько задран?
Відповісти | З цитатою
Олег  (27.06.23 05:02): Який сором. От та лампочка яку він відірвав, чи запобіжник який вкрав, точно в житті допоможуть🙄 Відповісти | З цитатою
)  (26.06.23 18:00): Так военное положение же.Как поступают с мародерами по законам военного времени? Как рукой проблему снимет Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті