Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Юного волонтера з Дніпра удостоїли особливої відзнаки

Юного волонтера з Дніпра удостоїли особливої відзнаки

9-річний Тимофій Коваленко від початку Великої війни допомагає збирати кошти на купівлю дронів для наших військових.

Міський сайт рік тому писав про те, як тоді ще 8-річний Тимофій плете оригінальні браслети задля збирання коштів на дрони.

Тимофію було в кого повчитися такому патріотизму. Його отець Максим Коваленко – відомий у Дніпрі ініціатор розвитку водних видів спорту, керівник станції водних видів спорту Supstation. Максим активно та плідно займається волонтерством з перших днів війни. У 2022-23 роках було організовано цілу низку благодійних походів на каяках, що допомогло зібрати суттєві кошти для наших захисників.

Його естафету підхопив і син Тимофій. Для юного майстра батько навіть виготовив спеціальний верстат для плетіння браслетів. Тимофій зміг зібрати дуже велику суму.

Його зусилля не залишилися непоміченими. Від імені наших десантників юному волонтеру вручили особливу відзнаку – спеціальний берет цього роду військ.

Про це розповів батько хлопчика, Максим Коваленко:

«Кажуть, що Тимоха в ДШВ відома особистість після того, як там стало відомо, який вагомий вклад для 9-річного хлопця він зробив у закупівлю дронів.

І ось декілька днів тому відома особистість ДШВ Генадій Ситніков вручив Тимофію берет у якості подяки і вдячності особисто від Кавалера Ордена Богдана Хмельницького майора Ярослава Мошківського.

Далі буде…

Так, хлопець знає, що це великий "аванс", але він не зупиняється».

Фото зі сторінки Максима Коваленка.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті