Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпряни заборгували «Дніпроводоканалу» 734 млн грн

Дніпряни заборгували «Дніпроводоканалу» 734 млн грн

Дніпро продовжує оперативно та якісно усувати аварійні несправності, повʼязані з водою.

Так за червень 2023 року до підприємства надійшло 1 615 заявок від мешканців з проханням виконати різні роботи. Станом на 29 червня 97 % вже виконано, а це 1 597 заявок. Одну з них вже завершують по вул. Аудиторній, 33. Там комунальники усунули течію на водогоні.

«Учора від диспетчера надійшла заявка від містян. Тут відбувся порив на сталевій трубі. Наразі ми її ремонтуємо. До робіт залучено 6 одиниць різної техніки, єдина складність, що роботи доводиться проводити на проїжджій частині. Водопостачання у будинках відключено не було, але можливо зниження тиску на верхніх поверхах в одному з прилеглих домів. Роботи плануємо завершити протягом дня», – зазначив директор КП «Дніпроводоканал» ДМР Юрій Гамазинський.
Він також перевірив абонентську дільницю у Шевченківському районі. Це те місце, де обслуговують дніпрян та допомагають їм розв’язати питання щодо плати за воду, як розрахувати тариф та як погасити борги.

Загалом станом на 29 червня дніпряни завинили КП «Дніпроводоканал» майже 734 млн грн. Лише мешканці Шевченківського району заборгували місту майже 67 мільйонів.

«У нас є така функція, як реструктуризація, тобто суму одного дніпрянина ми можемо розбити на кілька місяців, аби йому легше було погасити цей борг. Дізнатись про те, як укласти цей договір, можна в абонентських службах. Адреси за посиланням», – зазначив начальник абонентської дільниці Шевченківського району Олексій Нечуя.
«Загалом у цьому абонентському відділі є всі необхідні умови для прийому містян. Тут відвідувачі зможуть дізнатись всю необхідну інформацію, їх швидко та якісно обслужать», – додав Юрій Гамазинський.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Саша  (29.06.23 22:24): Разве горводоанал не задолжал днепрянам за то что он поставляет вместо воды? Эту жидкость даже технической назвать сложно. Відповісти | З цитатою
Спрут  (29.06.23 17:08): Есть такая система блокировки канализации через стояк с крыши.Очень благотворно действует на должников Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті