Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мешканці Дніпропетровщини можуть безкоштовно отримати 45 препаратів інсуліну

Мешканці Дніпропетровщини можуть безкоштовно отримати 45 препаратів інсуліну

Мешканці Дніпропетровщини за програмою реімбурсації можуть отримати 72 препарати інсуліну. 45 з них – безкоштовно. Ліки відпускають у понад 1,2 тисячи аптеках регіону.

Пацієнти з цукровим діабетом можуть отримати інсулін безкоштовно або зі знижкою за програмою реімбурсації. Відпускають препарати за електронними рецептами в аптеках, які уклали договір з НСЗУ. Загалом в регіоні таких понад 1200. Впізнати їх можна за позначкою «Доступні ліки. +Інсуліни».

Щоб отримати рецепт, спочатку зверніться до ендокринолога. Він визначить індивідуальний план лікування, тип препарату, дозування та видасть е-рецепт. Скористатися ним можна протягом 30 днів. Подальші рецепти зможе виписати терапевт або сімейний лікар.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті