Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
10:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі водійка тролейбусу №16 не зачинила двері і з салону випала жінка, яка пізніше померла: що вирішив суд

У Дніпрі водійка тролейбусу №16 не зачинила двері і з салону випала жінка, яка пізніше померла: що вирішив суд

15 травня 2019 року водійка тролейбуса №16 розпочала рух вулицею Панікахи у напрямку Запорізького шосе та не зачинила двері. В результаті на зупинці з салону випала пасажирка. Ногою вона потрапила під задню вісь тролейбуса.

Докладніше про ДТП можна прочитати тут.

Жінка померла у лікарні від тупої травми правого стегна з розвитком гнійно-некротичних змін та гнійно-фіброзного запалення м’яких тканин. Про це йдеться у вироку Бабушкінського суду, винесеного 22 червня 2023 року.

У суді водійка свою провину визнала повністю, щиро покаялася та сказала, що добровільно відшкодувала потерпілій 25 тисяч гривень.

Жінку визнали винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 ККУ та призначили їй покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки і права керувати транспортними засобами строком на 2 роки. На підставі статті 75 ККУ України її звільнили від відбуття призначеного покарання з випробуванням, якщо вона протягом іспитового строку не вчинить нового злочину. Він триватиме 2 роки.

Також суд вирішив стягнути з обвинуваченої 1256 гривень 8 копійок, які витратили на автотехнічну експертизу, а також стягнути з КП “Дніпровський електротранспорт” на користь доньки потерпілої 22 365 гривень 39 копійок матеріальної шкоди та 120 тисяч гривень моральної шкоди.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Условно  (06.07.23 12:56): https://reyestr.court.gov.ua/Review/111739457 ознайомтесь і робіть висновки Відповісти | З цитатою
любителям перекручивать  (06.07.23 12:08): 22 - это материальный ущерб за расходы на больницу. Ей моральный ущерб 120 тысяч заплатили. Відповісти | З цитатою
Дзынь  (06.07.23 12:04): 22365 грн вот она цена жизни ПРОСТОГО человека в буржуйском государстве. Если бы какого богачика зажало в троллейбусе, так водиле б дали пятнашку б минимум и the compensation (because we all new people - "ukroamery" and must know english clishe-words and speak them in other situation ...) составляла millions ... не гривеньбумаги, а dollars! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Luku  (06.07.23 12:00): Какая у нас держава, а? :-/ угробят человека, а потом тот кто это сделал откупился и красава! Живет дальше и совершает подобные преступления.
Я бы этому суду запхнул эти 22360 грн "компенсации" в задницы . Чуть больше 500 долларов
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті