Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
04:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Очі» Дніпра. У місті до системи ситуаційного відеоспостереження підключено 2 630 камер

|«« «« »» »»|

Камери системи ситуаційного відеоспостереження називають очима Дніпра. Вони цілодобово слідкують за ситуацією на автошляхах, вулицях, у парках, скверах, рекреаційних зонах та інших громадських місцях. Уся інформація з камер відстежується у Ситуаційному центрі Дніпра.

«Система ситуаційного відеоспостереження дуже допомагає у роботі працівникам правоохоронних органів, ДСНС, підрозділам ЗСУ, теробороні, Нацгвардії, а також структурним підрозділам міської ради для отримання оперативної інформації. Постійно створюємо нові облікові записи, аби ті чи інші служби мали прямий доступ до системи, щоб в режимі реального часу переглядати відеозаписи.

Нині у системі 510 постійних користувачів. На сьогодні до системи підключено 2 630 камер відеоспостереження. Постійно слідкуємо, аби вони не «заростали» гілками дерев. Тому співпрацюємо з міськзеленбудівцями, щоб вчасно обрізали гілля. Звісно, проводимо й технічне обслуговування, ремонт камер. Оперативно реагуємо на такі випадки», - розповіла директорка КП "ІНФО-РАДА-ДНІПРО" ДМР Альона Чуєва.

Старший інспектор пресслужби управління патрульної поліції Дніпропетровської області Павло Карманов зазначає:

«Завдяки камерам «Безпечне місто» оперативно реагуємо на різні правопорушення, можемо бачити все, що відбувалось, й притягати винних до відповідальності. Йдеться про дорожньо-транспортні пригоди, пограбування та інші вуличні злочини. Словом, є можливість об’єктивно встановлювати обставини подій».

Кожен мешканець міста може цілком безкоштовно скористатися записами з камер відеоспостереження. З початку року від містян надійшло вже більше 700 запитів щодо отримання інформації з камер відеоспостереження. Архів зберігання записів — 30 діб.

Дніпрянину Олексію відеозапис із камери Ситуаційного центру Дніпра допоміг у ситуації із виплатою від страхової компанії через ДТП, у якому чоловік був не винний.

«Торік восени потрапив у ДТП не за своєю виною. Для страхової компанії необхідно було довести, що дійсно причиною ДТП був не я. Звернувся до Ситуаційного центру Дніпра за отриманням відео з камери. Швидко надали мені запис з місця ДТП для підтвердження моєї невинуватості для страхової. Словом, відеозапис з камери допоміг мені у вирішенні ситуації, і страхова компанія виплатила кошти», - додав Олексій.

Для отримання відеозапису з камер достатньо звернутися із заявою, заповнивши гугл-форму: або направити звернення на електронну пошту: inforadamonitoring@ gmail.com. Телефони для довідок (067) 370 16 36; (056) 370 12 64.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Лютик  (07.07.23 07:30): Полумеры. Пора уже чипы вшивать. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті