Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
22:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі активно готуються до нового опалювального сезону

У Дніпрі активно готуються до нового опалювального сезону

Дніпро активно готується до зими – спеціалісти КП «Теплоенерго» проводять капітальний ремонт котельні, замінюють аварійні частини трубопроводу, встановлюють водяні насоси та генераторні установки.

Наразі робота кипить в районі житлового будинку №19 на вулиці Агнії Барто. За словами майстра КП «Теплоенерго» Павла Стружевського, гідравлічне випробування показало, що ця ділянка потребує негайного ремонту. Буде укладено близько 300 метрів трубопроводу діаметром 159мм.

Пориви на цій ділянці траплялись і взимку, тому цю адресу включили до плану ремонтів. Багато роботи виконується вручну, щоб не пошкодити електричні мережі.

Детальніше про те, як проходять роботи – у відео «Дніпро Оперативний»:

Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель  (13.07.23 18:39): А трубу ещё в хорошем состоянии и режут по размеру столбиков...Такие дела... Відповісти | З цитатою
А.Барто  (13.07.23 18:38): Что то не заметили последние несколько лет чтоб там были массовые порывы по всей теплотрассе ! И какие гидр.испытания если дома ОСМД об этом не знают? А для проведение испытания ж.дома должны собственниками установить заглушки(блинды) для предотвращения повреждения внутренних коммуникаций жителей дома при давлении 12атм!!!???!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті