Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
14:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Яка вартість бронювання місць на кладовищі у Дніпрі

Яка вартість   бронювання місць на кладовищі у Дніпрі

У Дніпрі працює онлайн-сервіс з бронювання місць на кладовищі.

За словами директора комунального підприємства “Цифрова трансформація і автоматизація інформаційних процесів міста “єДніпро” Артема Трапезнікова, в Україні послугу онлайн-бронювання місця на кладовищі запроваджують вперше.

Посадовець розповів: сайт працює у тестовому режимі, але вже зараз люди можуть скористатися послугою. Якщо людина оплатила бронювання, але не використала місце на кладовищі, то гроші не повернуть, їх направлять до міського бюджету.

"Чому нам важливо, щоб ця процедура перешла в онлайн? По-перше, це зменшує кількість людей, які можуть робити якісь помилки. По-друге, людина яка панікує, вона може потрапити на шарлатанів. І по-третє, якщо це все буде робитися онлайн, це все відслідковується і корупційна складова цього питання набагато зменшиться", – каже Артем Трапезніков.
Заздалегідь забронювати місце на кладовищі, зазначає представниця управління реєстрації актів цивільного стану Наталя Онбиш, не можна.

"Кожного дня доступно приблизно 20 місць на кладовищі. Можна по карті обрати саме місце, ряд за бажанням", – розповіла вона.
"Дуже велика зацікавленість була у людей і ми побачили, що трошки люди не зрозуміли те, що можна бронювати місця не наперед, а можна бронювати місця тільки для людей, які вже померли", – говорить Артем Трапезніков.
Вартість послуги з бронювання місця на цвинтарі, за його словами, становить 2605 гривень.

Наразі забронювати місце можна на кладовищі у Новокодацькому районі.

Раніше мер Дніпра відповів на 4 найгарячіші питання про бронювання.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Днипро-1  (26.07.23 07:56): "Якщо людина оплатила бронювання, але не використала місце на кладовищі, то гроші не повернуть"
А за який термін від початку бронювання потрібно померти?
Відповісти | З цитатою
727  (22.07.23 11:32): Благими намерениями выстлана дорога...
Лучше б вы не лезли в эту тему.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
:)  (21.07.23 14:25): если бронирование мест на кладбище для тех, кто умер, то, по той же логике, а бронирование билетов на поезд - это для тех, кто уже приехал? :) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Странно это всё  (21.07.23 13:23): А это как...-"Если человек оплатил бронирование, но не использовал место на кладбище, то деньги не вернут, их направят в городской бюджет."
Это не грабёж?
Что значит,деньги не вернут?
Мало ли какая ситуация сложилась
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті