Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Повідомлено про підозру мешканцю Дніпра у вчиненні ДТП, внаслідок якої загинули жінка та її правнук

Повідомлено про підозру мешканцю Дніпра у вчиненні ДТП, внаслідок якої загинули жінка та її правнук

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактом порушення Правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох потерпілих (ч. 3 ст. 286 КК України).

За даними слідства, 30 липня 2023 року водій автомобіля «Honda» на автодорозі «Дніпро-Миколаїв», рухаючись у напрямку м. Кривий Ріг, порушив Правила дорожнього руху. Підозрюваний здійснив наїзд на жінку та її правнука, які перетинали проїжджу частину дороги по пішохідному переходу.

У результаті ДТП потерпіла загинула на місці, 10-річний хлопчик помер у лікарні.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. За клопотанням прокурора йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті