Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 18 червня 2024
04:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Новий сезон тренувань в оновленому закладі. У Дніпрі триває ремонт спортивних шкіл

|«« «« »» »»|

У Дніпрі дитячо-юнацькі спортивні школи готують до нового сезону тренувань. У ДЮСШ проводять поточні ремонти.

У дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з кульової стрільби № 1 усувають аварійність від підтоплення навесні. Після ремонту тут стане цілком безпечно і комфортно.

За словами начальника управління спорту департаменту гуманітарної політики міськради Олександра Осипова, згадана спортивна школа є однією з найкращих в Україні з кульової стрільби. Близько 300 вихованців займаються тут. Попри повномасштабну війну вони демонструють дивовижні результати на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

«Було ухвалено рішення у цій спортивній школі зробити поточний ремонт. Йдеться про оновлення покрівлі, ремонт приміщень усередині та гідроізоляцію підлоги. Плануємо, що наші спортсмени увійдуть у новий сезон тренувань уже в оновленому закладі. Також ще буде ремонт у трьох міських ДЮСШ. У спортивній школі № 6 (дзюдо та фехтування) та спортивній школі з кінного спорту відремонтують аварійну покрівлю. А у спортивній школі № 9 (відділення шахів) виконують поточний ремонт приміщення», – розповів Олександр Осипов.

Директорка дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з кульової стрільби № 1 Надія Пущенко додає:

«Навесні через повінь наш заклад підтопило. Після цього з’явився грибок на стінах, піднялася підлога. Тож звернулися до департаменту гуманітарної політики міськради, аби у школі зробили ремонт. Щоб нашим юним спортсменам було безпечно і комфортно. Серед іншого нам зроблять нову підлогу, піднімуть її на 10-20 см, оновлять стіни».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті