Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У місті нагородили учасників молодіжного проєкту «Молодь Дніпра вражає»

У місті нагородили учасників молодіжного проєкту  «Молодь Дніпра вражає»

До Дня молоді привітали учасників проєкту «Молодь Дніпра вражає». Це понад 30 хлопців та дівчат, які з 24 лютого 2022-го роблять свої внески у наближення перемоги. Серед них волонтери, активісти, науковці, митці та інші.

Захід влаштували на одній зі станцій метрополітену Дніпра. Учасники отримали дипломи лауреатів.

«Заходи до Дня молоді проходять одразу на чотирьох станціях метрополітену. Святкування у захищеному місці. Нагородили молодь, яка відзначилась гарними справами. Наприклад, активно проявили себе у волонтерстві, спорті, громадській діяльності тощо. Такі відзнаки підтверджують, що вони все роблять правильно. Нагороди надихають молодих людей. Міська влада підтримує діяльність молоді. Наша молодь — це майбутнє!» – підкреслив секретар міської ради Олександр Санжара.
Серед нагороджених і волонтерка, громадська діячка Орина Ковіненко:
«Дуже приємно і почесно отримати таку відзнаку. Власне, я у своїй діяльності надаю юридичні консультації військовим, їхнім родинам, вимушеним переселенцям. А ще долучаюсь до різних ініціатив, гуманітарної допомоги. Молодь у Дніпрі — це велика дружня родина. І гордість мати таких друзів!».

Нагадаємо, «Молодь Дніпра вражає» – проєкт, у рамках якого зібрано історії хлопців та дівчат, які змінили своє життя після повномасштабного вторгнення рф та долучились до різних волонтерських ініціатив, заснували власну та роблять усе, аби наблизити нашу перемогу. Проєкт діятиме і надалі. Зареєструватися можна на сторінці Молодіжного центру Дніпра в інстаграмі або у телеграмі.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті