Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Лідери молодіжних рухів про ініціативи та потреби молоді Дніпропетровщини під час війни

Лідери молодіжних рухів про ініціативи та потреби молоді Дніпропетровщини під час війни
Фото: ua.undp.org

12 серпня Україна та світ відзначають Міжнародний день молоді. За задумом ООН, цього дня варто говорити про можливості та здобутки, успішну кар’єру та освіту. Однак українська молодь з початку повномасштабного вторгнення має інший порядок денний. Нині студенти Дніпропетровщини захищають Україну, волонтерять, борються за своє майбутнє та наближають нашу перемогу.

Про це у програмі «Шах і мат» розповіли секретар Молодіжної ради Дніпра при Дніпровському міському голові Микита Федорчак та головуючий установчих зборів Молодіжної ради при Дніпропетровській ОВА Дмитро Твердохліб.

Зі слів Микити Федорчака, з перших днів війни молодь Дніпра згуртувалась і взяла курс на волонтерство. Допомагали людям, які прибували на вокзал: збирали теплі речі, їжу, шукали для них житло.


«Один з основних напрямів роботи молодіжної ради Дніпра – допомога молодим людям з-поміж ВПО в адаптації. Нашим одноліткам передусім має бути цікаво у нашому місті. Ми допомагаємо з вибором навчального закладу та спеціальності, пошуком роботи, організацією дозвілля», – розповідає він.

Головуючий установчих зборів Молодіжної ради при Дніпропетровській ОВА Дмитро Твердохліб акцентував, багато молодих людей нині захищають Україну у лавах ЗСУ та добровольчих батальйонів.


«Молодь в тилу теж наближає перемогу. Хтось волонтерить, хтось донатить на ЗСУ. Багато роботи проводиться молоддю з метою блокування проросійських каналів, які дезінформують громадян про події на фронті», – зазначив Дмитро Твердохліб.

Про стипендії, потреби молоді під час війни та очікування від нового навчального року – дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті