Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні виявили у водія наркотичні речовини

У Дніпрі патрульні виявили у водія наркотичні речовини

Сьогодні вночі патрульний екіпаж зупинив у Чечелівському районі водія автомобіля ЗАЗ за порушення правил дорожнього руху.

Під час спілкування у кермувальника поліцейські помітили ознаки наркотичного сп'яніння і запропонували пройти медогляд у встановленому законом порядку, але водій відмовився.

Під час поверхневої перевірки у наплічній сумці чоловіка поліцейські помітили сліп-пакети з речовинами, схожими на наркотичні.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка в присутності двох понятих вилучила сліп-пакет із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну та 10 сліп-пакетів із кристалічною речовиною, схожою на наркотичну.

Також на водія склали протокол за ч.2 ст.130 (Керування стані сп'яніння) КУпАП та постанову, оскільки водій був позбавлений права керування.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті