Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
19:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі хочуть обмежити роботу розважальних закладів до початку комендантської години

У Дніпрі хочуть обмежити роботу розважальних закладів до початку комендантської години
В Україні по над 17 місяців діє воєнний стан та загальна мобілізація. У більшості міст діє комендантська година, протягом якої заборонено перебувати на вулицях без спеціального дозволу. Проте траплялися випадки, коли і в цей час розважальні заклади продовжували приймати відвідувачів.
Відомі випадки, коли в комендантську годину у ресторанах та кафе запускали феєрверки та гучно відзначали свята. У міськради Дніпра вирішили виправити цю ситуацію. Про це йдеться у проєкт-рішенні виконкому Дніпра.

Які зміни пропонуються запровадили?

Згідно з ним, у місті планують за погодженням із власниками встановити обмеження в роботі розважальних закладів та громадського харчування за годину до комендантської години та під час її дії. Рішення набуде чинності після того, як його підпише міський голова Борис Філатов.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (17.08.23 09:49): Какие могут быть развлечения, когда идёт война и каждый день гибнут десятки людей? Надо закрыть все эти кабаки, а ресторанную мафию заставить работать на нужды фронта. Відповісти | З цитатою
Кушнир Толик Николаевич  (17.08.23 08:05): На майдане Незалежности кафе работают до12ночи музыка и дым от кальянов,и полно призывной молодежи гуляет. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті