Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
03:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі тривають ремонти дитячих та спортивних майданчиків

|«« «« »» »»|

Черговий по місту перевірив ремонти аварійних дитячих та спортивних майданчиків на проспекті Героїв, 40.

«Перевірив, як триває ремонт за заявками місцевих мешканців щодо аварійного стану дитячого майданчика. Тут вирівнюємо його поверхню і капітально ремонтуємо всі аварійні елементи. Нині діти не мають можливості поїхати на відпочинок на море, тому ми повинні створити всі умови для відпочинку у місті», – акцентує директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради Артем Нідєлько.

Мешканка житломасиву Перемога Валерія зі своїм 2-річним сином Левом гуляє на майданчику щодня. Каже, що малий дуже чекає на оновлення і вже розказує, як буде спускатися з гірки.

«Майданчик тут стоїть давно, але був у не дуже хорошому стані. Не можна було покачатися на гойдалці, спуститися з гірки. Тут було не дуже комфортно дітям, тому якийсь час ми сюди не приходили. Зараз бачимо, що тут ремонтують елементи, навіть нове щось поставили. Це дуже круто, і радіємо, що можна тепер нормально гуляти з дитиною», – розповідає молода матуся Валерія.

Ініціювала ремонт майданчика пані Галина. Вона прийшла на прийом до міського голови Дніпра, аби якнайшвидше оновили гойдалки та інші дитячі елементи.

«Я зібрала близько тисячі підписів від мешканців нашого будинку та від матусь, які приходили зі своїми дітьми на цей майданчик. Приємно, що міська рада відгукнулася на наше звернення. Тепер дітки гратимуться на зручному та безпечному майданчику. Окрема подяка за це міському голові Борису Філатову», – розповідає мешканка будинку на просп. Героїв Галина Алексеєнко.

Ремонт на майданчику роблять комплексно. Дещо замінюють на місці, а деякі елементи потребували ремонту в заводських умовах.

«Було доручено провести ремонт та модернізацію комплектів дитячого та тренажерного обладнання. Тож роботи ще тривають. Плануємо закінчити на початку вересня. Тут додатково буде улаштовано гумове покриття. Також перепланували розташування об’єктів. На прохання місцевих мешканців переробимо одну з гойдалок. Вони попросили замінити жорстке кріплення гойдалки на ланцюги», – підкреслив директор КП «Розвиток територій міста» Олександр Чуб.

Нині по місту триває ремонт 8 майданчиків. З початку року КП «Розвиток територій міста» вже відремонтувало близько 40 комплектів обладнання. До кінця року оновлять ще близько 35.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Руслан  (19.11.23 23:09): Мы обращались к мэру с просьбой отремонтировать нашу детскую площадку (ул. М. Грушевского, дом 1), нам отказали по надуманным причинам. А вчера приходили из компании "ДОБРОБУТ" и сказали, что будут на месте нашей детской площадки строить многоэтажку. Удивительное совпадение.🤷‍♂️ Відповісти | З цитатою
Горожанин  (17.08.23 23:09): Благодарим нашего солнеликого мэра @ Відповісти | З цитатою
Азиз  (17.08.23 23:08): Не знаю где шо и как , но в центре города на данных объектах полная разруха. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті