Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Громади Дніпропетровщини отримали ще 6 нових шкільних автобусів

Громади Дніпропетровщини отримали ще 6 нових шкільних автобусів

Третя партія автобусів вирушила до ліцеїв та гімназій регіону.

Загалом 6 машин. Вони підвозитимуть дітей у Новопокровській, Новопільській і Першотравневській громадах.

«Вручили освітнім закладам вже всі 26 нових машин, які придбали цьогоріч державним та місцевим коштом. Транспорт готовий стати до роботи в новому навчальному сезоні. А він, де це можливо, буде офлайн або в змішаній формі. Всупереч війні, наші хлопці та дівчата мають здобувати знання. І діставатися на уроки з комфортом», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.
Директорка ліцею з Петроштравневської громади пані Інна розповіла, що навчальний рік її учні розпочнуть у змішаному форматі. Каже, потреба у шкільному транспорті є.

«Підвозимо дітей по нашому селу. Це десь 60 школярів. Курсує два рейси. Плюс доправляємо учнів до філій. Новий автобус дуже доречний. Це безпека наших дітей і спокій батьків. Щиро вдячні», – сказала пані Інна.
Голова Новопокровської громади Людмила Муркович розповіла, що учнів підвозять з понад 30 населених пунктів. Загалом більш ніж півтисячі школярів. Нині курсують 4 автобуси. Вони загалом за один рейс долають понад 200 км. До найвіддаленішого села – 38 км. Тож транспорт потрібен.

«Ми навіть і не думали, що у цей тяжкий час може бути така хороша подія. Що отримаємо три новенькі шкільні автобуси», – наголосила Людмила Муркович.

Поповнювати шкільний автопарк допомагають й міжнародні партнери. Вони подарували регіону майже два десятки автобусів. Ще 11 мають приїхати від Данії.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Дніпрянин  (25.08.23 18:28): Добра новина, бо чомусь багато шкілних автобусів ввідали ...ні, не ЗСУ, що було би дуже добре, а тцковцям... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті