Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
05:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі пройшов кінологічний фестиваль Гав-гав Фест

|«« «« »» »»|

У суботу, 26 серпня відбувся кінологічний фестиваль “Гав-гав” Фест 2023.

Проходив він у сквері імені Усачова. На заході зібрались десятки господарів хвостатих.

Породи – найрізноманітніші. Тут були крихітний чихуахуа, велична кавказька вівчарка, добродушний лабрадор, непосидючий тер’єр та багато інших. Малюки були в захваті від хвостатих.

Організатори підготували для учасників різноманітні конкурси, розваги та фотозони. Виступили й правоохоронці зі службовими собаками. Також всі бажаючі могли купити сувенір на благодійному ярмарку. Крім цього, собак пригощали різноманітними смаколиками.

Зі своїми улюбленцями прийшли й діти, які займаються у кінологічному гуртку. Одна з них – 11-річна Настя.

"Це кінологічний клуб, в якому можуть навчити собаку будь-якого віку та будь-якої породи. Моя собака за декілька місяців вже вивчила 24 команди", – поділилась дівчинка.
Гості заходу могли також дізнатися і про тих тварин, які шукають домівку.

"Ми агітуємо, щоб люди брали до себе тварин, які шукають родину. Наприклад, якщо в родині є собака, то взяти їй друга. Наш "Зооконтроль сьогодні під'їхав і розповідає про собачок, які є у них зараз і готові прийти до нової родини", – розповіла Дар'я Біла, директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Павел  (27.08.23 17:53): В стране война, а местным властям удовлетворения своих капризов. Сейчас людям не на что жить. Какие собачки? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті