Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Молоді Дніпра пропонують розкрити соціально значущі теми у конкурсі соціальної реклами «Крик»

Молоді Дніпра пропонують розкрити соціально значущі теми у конкурсі соціальної реклами «Крик»

Молоді Дніпра пропонують розкрити соціально значущі теми у конкурсі соціальної реклами «Крик»

У Дніпрі оголосили прийом заявок на участь у міському конкурсі соціальної реклами «Крик».

За словами заступника директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міської ради Сергія Луденського, у конкурсі може брати участь молодь (від 14 до 35 років), яка мешкає у Дніпрі.

Мета конкурсу – висвітлення соціально значущих питань як для молоді міста, так і для країни в цілому. А ще – пошук нестандартних рішень їх вирішення. Серед розкриття соціально важливих питань: російсько-українська війна, волонтерство, екологічна культура, гендерна рівність, національна самосвідомість, захист прав людини та свобода від дискримінації, захист тварин.

«У своїх роботах молодь зображуватиме вирішення тих чи інших порушених питань. Роботи приймаються у 2 номінаціях. Це фотографія, сканований малюнок або колаж, ілюстрація. А також відеоролик хронометражем до 2 хв, у якому порушується соціальна тематика.

Переможці та призери конкурсу отримають фінансові заохочення. За І місце – 10 000 грн, ІІ місце – 7 000 грн, ІІІ місце – 5 000 грн», – розповів під час брифінгу 5 вересня Сергій Луденський.

Конкурсні заявки можна подавати до 30 жовтня на електронну пошту [email protected] або на пошту департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання [email protected]. Питання щодо участі у конкурсі можна поставити на офіційних сторінках департаменту у соціальних мережах або за телефоном: 745-03-95.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Руслан  (05.09.23 17:42): Тема - обонятельное насилие.
Достала уж постоянная травля
- табачным дымом, осуществляемая агрессивными типа право имеющими курящимитварями,
-токсичными нишевыми парфюмерными концентратами, осуществляемая такими же агрессивными типа право имеющими тупымисучками, бахвалящимися тратами в 3-12тыс гривен на это говно;
- вонючим потоми смрадом несвежей одежды, осуществляемая просто агрессивнымбыдлом.
И это в 21 веке с наличием воды, электричества, газа и миллионов разновидностей мыла, гелей и изысканной а также офисной ненавязчивой парфюмерии и качественной недорогой одежды из натуральных и синтетических гигроскопичных воздухопроницаемых тканей.
Да обыдлились просто.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті