Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні виявили школярика, який не прийшов до школи

У Дніпрі патрульні виявили школярика, який не прийшов до школи

Сьогодні, близько 11-ї години, спецлінії 102 надійшло повідомлення про зникнення дитини. Мешканка Амур-Нижньодніпровського району розповіла, що її 11-річний син пішов зранку до школи на навчання, але до школи не дійшов і додому не повернувся.

Жінка була дуже схвильована, оскільки у сина не було мобільного, аби з ним зв'язатися.

Патрульні попрямували до навчального закладу, де навчається дитина, і стали оглядати прилеглу територію неподалік. Згодом, вони помітили хлопчика, схожого за прикметами на зниклого школяра.

Під час спілкування з ним з'ясувалося, що саме його розшукує мама. Хлопчик був дуже засмучений і розповів патрульним, що він спізнився до школи, оскільки забув пропускний квиток. Тому й не пішов на заняття, бо йому стало соромно за спізнення.

Патрульні повернули матері дитину цілою та неушкодженою. Вони провели профілактичну бесіду зі школярем та попросили його маму не сварити його.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Судья Дред  (06.09.23 08:15): Дожили.. вход в школу по билетам... Відповісти | З цитатою
Хмыры  (06.09.23 05:15): "11-летний сын пошел утром в школу на учебу, но до школы не дошел и домой не вернулся." -- маме бы "Буратино" почитать :) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті