Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кіпріоту передають розробку кварталу в центрі Дніпра

Кіпріоту передають розробку кварталу в центрі Дніпра

Квартал – всередині вулиць Виконкомівської, Старокозацької, Січових стрільців та Шевченка.

Приватному акціонерному товариству «Агра» (код 31659485) Дніпровська міська рада планує дозволити розроблення детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Виконкомівською, Старокозацькою (колишня Комсомольська), Січових стрільців (колишня Артема) та Шевченка.

Відповідний проєкт рішення міськради був опублікований у розділі «Документи» офіційного сайту Dniprorada.gov.ua 06 вересня 2023р.

Орієнтована площа – 26,11 гектарів.


Нагадаємо, у 2019 року раптові пожежі та рейдерські захоплення житла активізувалися в Дніпрі на території кварталу, обмеженого вулицями  Шевченка, Південній, Паторжинського та провулком Шевченка.

У 2020-м тітушки почали зносити невеликі двоповерхові будинки прямо тоді, коли в них ще мешкали люди.

Того ж року на містобудівній раді Дніпра представили концепцію забудови цього кварталу.

З грудня 2020 року будується житловий комплекс «Ermolaev Center» по вул. Шевченко, 43. Будівельний котлован, глибиною 18-20 метрів, вирили впритул до сусідніх будинків.

Наступного року Єрмолаєв Вадим Володимирович (ексРНОКПП 2497006234), 13.05.1968 р.н., перейшов в громадянство Кіпру як Iermolaiev Vadym.

Iermolaiev Vadym є кінцевим бенефіціарним власником ПрАТ «Агра», якому планують віддати розроблення детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Виконкомівською, Старокозацькою, Січових стрільців та Шевченка.


Найближча сесія Дніпровської міської ради запланована на 20 вересня 2023 р.

«Голосування здійснити за допомогою відеозв’язку через функцію онлайн-голосування програми для організації відеоконференцій», – йдеться в проєкті документу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Беня  (08.09.23 06:36): "Агра" киприоты?!!
Бугога!
Эти киприоты из синагоги не вылазят.
Відповісти | З цитатою
Пусть  (07.09.23 15:10): Строит. Только из офшора в налоги ни копейки не положит. Деньги Украине сейчас, да и вообще, ни к чему. А так пусть строит... Відповісти | З цитатою
сергей  (07.09.23 14:34): Ермолаев-это Мост-Сити, Порт-Сити, и ещё много новых Сити. Лучше, чем заброшка, пусть строит. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті