Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі з початку року капітально відремонтували 20 трамваїв та тролейбусів

|«« «« »» »»|

У Дніпрі тривають капітальні ремонти рухомого складу електротранспорту. Цей процес не зупиняється ні на день. З початку повномасштабного вторгнення рф відремонтовано 46 трамвайних вагонів, 4 тролейбуси та 1 снігоприбиральний трамвай.

Ремонти проводять на базі спеціалізованої вагоноремонтної майстерні КП «Дніпровський електротранспорт». Це дозволяє не наймати підрядні організації та заощаджувати кошти міського бюджету.

«Ремонтуємо вагони різних типів, чеського виробництва, дніпровського, також опановуємо і низькопідлогові зразки техніки на майбутнє. Капітальний ремонт триває приблизно 21 робочий день. Працюють три ремонтні бригади: одна – тролейбусної ділянки, дві – трамвайної», – розповів Юрій Карнаушенко, начальник спеціальної вагоноремонтної майстерні КП «Дніпровський електротранспорт».

З початку 2023-го було капітально відремонтовано 20 одиниць рухомого складу. Ще близько 15 планується до кінця року, зазначив провідний фахівець КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Нікіта Керенцев.

«Через постанову Кабміну № 590 фактично зупинився розвиток міського електротранспорту. Обмеження використання бюджетних коштів не дозволили закуповувати нові одиниці рухомого складу, але ми проводимо капітальні ремонти. У межах своїх можливостей та законодавства робимо все, аби покращити комфорт пасажирів та якість перевезення», – зазначив він.

КП «Дніпровський електротранспорт» продовжує покращувати й електронні сервіси для пасажирів. Так, наприклад, у мобільному застосунку «D-transport» з’явилась нова функція. Пасажири можуть не лише відстежувати рух потрібного маршруту електротранспорту, а й бачити чи є в ньому кондиціонер.

«Інформація про рух електротранспорту доступна пасажирам і на електронних табло по всьому місту. Завдяки GPS-трекерам автоматично здійснюється накопичування статистичної інформації щодо випуску рухомого складу на лінію перевізником, кількості виконаних рейсів, кілометрів пробігу рухомого складу. Також для зручності пасажирів в електротранспорті доступна оплата проїзду за QR-кодом», – каже Олег Клевцов, начальник оперативно-диспетчерського центру КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті