Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
17:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі водій Mazda ледь не переїхав людей на переході, після чого «задув» їх газовим балончиком

У Дніпрі водій Mazda ледь не переїхав людей на переході, після чого «задув» їх газовим балончиком

У понеділок, 18 вересня, у Дніпрі сталася надзвичайна подія на перетині вулиць Макарова та Титова. Водій автомобіля Mazda ледь не збив людей на пішохідному переході. Після цього він вийшов з авто та використав проти людей газовий балончик.

Подія сталася о 7:55. Відео інциденту зафіксував Ситуаційний центр Дніпра.

Судячи з відео, водій Mazda повертав з Титова ліворуч, на Макарова. В цей час по переходу дорогу переходили близько двох десятків людей. Інші автівки зупинилися, а водій Mazda продовжив рух, ледь не зачепив декількох людей.

Пішоходи робили зауваження водію авто, він зупинився через кілька метрів, вийшов з авто, підбіг у натовп і двічі «задув» пішоходів з газового балончика.

Усі обставини події встановлюють працівники поліції.

Оновлено

Патрульні оперативно відреагували на випадок. Вони виявили та зупинили вказаного кермувальника. Під час спілкування у нього помітили ознаки сп'яніння. У подальшому чоловік прйшов медогляд у медичному закладі у встановленому законом порядку. Результат за 10 діб.

Також на водія склали постанову за порушення правил дорожнього руху та доставили до відділку поліції, де громадянина притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Погонщик красного КТМ_а  (19.09.23 14:18): Подумать только - несколько грубых нарушений ПДД, применение спецсредств повлекшее легкое расстройство здоровья группе лиц, и всего лишь мелкое хулиганство? Как за разбитую уличную лампочку или порезанное сиденье в трамвае.
А че, нормально.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Житель г. Киев.  (19.09.23 09:15): Это что в Днепре за урод. Я так думаю что ДПС все это не спустит с тормозов потому что на видео как говорят все на лицо. Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (19.09.23 09:14): Странно, что никто не заметил ПОДЗЕМНОГО пешеходного перехода.
А это вопрос властям - че за н аx??
До каких пор, при имеющемся подземном переходе будут бегать по 4+ полосам движения?? Пока кто-то за раз страйк не выбьет??
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Спша  (18.09.23 22:19): Жаль мужики по каблуку не скинулись Відповісти | З цитатою
Skid Row  (18.09.23 20:43): Ничего, что он вообще выехал с Титова по встречке и подрезал машину с регистратором? Відповісти | З цитатою
Євген  (18.09.23 16:37): Самое интересное, что если бы его начали бить - то он первый бы заяву написал. Знаем мы таких мамкиных бунтарей Відповісти | З цитатою
Вася  (18.09.23 15:15): Так водила черт! Відповісти | З цитатою
гр-н  (18.09.23 14:31): Стаття 296, частина 3 або частина 4 Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають позбавлення волі на строк від 2 до 7 років. Але, швидше за все, дадуть або штраф, або умовну судимість Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті