Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Позашкільна освіта у Дніпрі: ким хочуть бути діти

Позашкільна освіта у Дніпрі: ким хочуть бути діти
Тетяна Журова

У Дніпрі діти хочуть бути грумерами та діджеями. А ті, хто постарше – айтівцями, медиками та волонтерами.

Про це Відкритому розповіли заступниця директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Тетяна Журова та директорка Центру дитячої та юнацької творчості Дніпровської міськради Тетяна Пальчун.

“Понад 15,5 тисяч дітей у Дніпрі займаються позашкільним навчанням. Для них організовано гуртки з дванадцяти різних напрямків у 50 локаціях міста. Цього року запрацювали більше 24 нових гуртків. Більшість із них підказали самі діти, враховуючи свої інтереси. Це і грумерство, і діджеїнг, і музичний продакшн. Є як платні, так і безкоштовні гуртки.

Навчання почалось з 1 вересня і триватиме до 31 травня. Але долучитись можна і протягом року. Для цього батьки мають обрати напрямок гуртка для своєї дитини і подати документи до відповідного закладу. Весь перелік секцій та їх розміщення є на сайті департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради”, – розповіла Тетяна Журова.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті